Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gossip_girl

Rita,
no vsak to ja viem presne ako ste to mali, vsak ja vsetko sledujem, mne povedal ze mam take plne polky a ze to budu vysledne trojky, tiez myslim ze budu o dost vacsie, neviem co to znamena ta 70D, 70 mam pod prsiami...

A 260 ml nagor je potom aka velkost, lebo to zas neviem kolko si mam pripocitat, vladka ty nevies? ty mas tie tabulky v oku :)

Katka54

rita149,

paráádička.:) Aký máš profil, podľa tabuľky to vyzerá ako vysoký profil.. Vieš presné označenie silikónov?

mia_31

baby,

iba vám chcem oznámiť pre mňa smutnú správu, moja operácia sa odkladá na dobu neurčitú, zo zdravotných dôvodov nemožem podstúpiť operáciu prsiek ale o termín u pána doktora som nechcela prísť tak ako útechu mi urobí aspoň noštek a prská snáď prídu čoskoro.

Matulka23

Ahojky baby, tak dátum opky som musela, odložiť o dva mesiace kvôli práci :( v Interklinik,teraz si tak hovorím či to neni nejaké znamenie a mám si radšej vybrať inú kliniku...vela článkou som tu nenašla o tejto klinike aj ked som tu písala či s nou má niekto skúsenosti nikto mi neodpísal... bola tam niektorá z vás kočky? moc by mi to pomohlo...ani poriadne fotečky z tejto klinike som nikde nevidela :(

leus

lucky
zajtra idem na kontrolu tak som zvedava co mi povie, ja ich mam stale este take stuhnute, aj okolie jaziev ma pali...neviem, dufam ze je vsio OK

rita149

gossip_girl

dakujem, som rada teda že sa ti pacia :-)

ja aj adka_22 sme mali pooperacnu 70A
ty mas aj vaci zaklad ako ten nas nijaky,ved vidis foto pred ake to bolo :-)
ja mam vacie o 9-10cm a aj adka_22, tak si prirataj aj ty nejakych 9cm a budes vydiet obvod.
ale ja si myslim ze budu o dost vacie ked je tam 70D podprska.

gossip_girl

Rita,
dlho ocakavane fotky su tuu :) krasne tam v tych farebnych plavkach wow tak som si to vzdy predstavovala.

Baby aj rita poradte
Ja nechcem velke prsia a bojim sa tych 300 ked vy s adkou ste nemali ziadne a teraz ich mate ako by som ja chcela, tak preto uvazujem ze pojdem do 260 ml, lebo som sa zlakla aj tej pooperacnej s 300 ml ze 70D.