Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

rita149

ved jasne victoria je victoria, ale ja mam pocit ze tie nove prsia vyzeraju super v comkolvek, su krasne bez, ta podprda je malickost :))) predtym som davala na obdiv podprsenky aspon, teraz tu vypln :))) ale tie za par euricok su fakt super, mne sa ten strih velmi paci, no skusim pozhanat...

gossip girl

tak skus to nechat na doktorka, kam vlastne ides? Ja som predtym nosila podprdy 75A alebo vypchate B, nikdy nie 70ky a tiez som sa cudovala preco ma chce narvat do 70ky :) ale tato pooperacna je mi pohodlna, no v den op bola na prasknutie, a teraz ked si skusam obyc podprdy tak 70 mi su tesne velmi, preto si 75 nadalej kupujem. som si myslela ze roky som zle kupovala a doktor mi otvoril oci :) ale nieeee, s tymito pooperacnymi je to domotane, to som aj pred op studovala a bola som z tho debil, tak to radsej neries, on uz vie ;).

rita149

gossip_girl

ved je to neskutočne z nicoho taketo prsa

na tvojom mieste by som asi zavolala este raz doktorovi ci vazne taka podprsenka , lebo ak ano, tak normalnu rataj este vacu, ja to mam tiez tak a vidiš aj sisente ma normalnu este vacu.

rita149

sisente

V. secrat su len gatky tie zelenou ipkou a cervene z bielimi gulickami, ale mam aj podprsky od tej znacky a sedi uzasne, len ja teraz preferujem nevystuzene, ale ak mas moznost kupit tuto znacku nevahaj, je bozska ako tie baby o ju predvadzaju :-)

gossip_girl

rita,
toto som mala s VP navrhnute, ale rozmyslam ci mi nestaci aj stredny profil.. vies niekedy je asi lepsie ked nemas vobec nic, lebo sa potom vykuzlia taketo pekne :)

sisente,
ja viem, preto som sa tiez zhrozila, ze ako mozem mat s 300 ml 70 D podprdu? ked ty si mala mensiu a o dost vacsie prisa, neviem ci sa dr, pomylil, ale este som tam stresovala ze D? urcite?

tak ja neviem fakt...

rita149

sisente

to je hm :-) za par eurikov,pekne sedia,ale nie su vobec vystzene, a to mne vyhovuje ja nechcem tie hrube podprsenky nosit uz :-)

sisente

gossip girl

ak ti pomoze, ja som mala 70C pooperacnu, prsia pred A a teraz nosim podprsenky 75D a mam 370ml ES vysoky profil

rita149

gossip_girl , katka54

vy budete ma obe VP?
vy uz mate dobry zaklad.
ja mam tiez Vp ale ja som nemala zidne prsa, ve sami vidite v galerii.
pre mna je to az neskutocne ze z toho mojho zakladu su taketo prsia :-)

sisente

mia 31

tak to je mi luto :( ale mas aspon tu utechu a preco to musis odlozit?

ritus :)))

no super, konecne foto!!! perfect :) a tie dve podprdy posledne su fajne, co su to zac? Neviem nikde ten strih zohnat, co je to za znacku, VS??

rita149

gossip_girl

70mam aj ja
ale to D cko neviem ved mala by to byt velkost podprsenky, len mi sme mali 70A a le teraz nosime B aj C. tak ty ked mas pooperacnu D tak po opke bude asi este vacie kosiky, neviem ja len podla seba a adky pisem.

ty to mas VP alebo stredny profil?

gossip_girl

katka,

rita ma vysoky profil, ako vies ze podla tabulky to vyzera, ked tam ma napisane len 300 ml, ja rozmyslam ci nam ked uz mame ake take prsia nestaci ten stredny profil