Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

joybryant

extensions? prepac ja neviem co to je? :-)))

z nemocnice mysliš kedy ta pusita? man pusitli na druhy den rano o 9:00.

viem nove heslo, ved ty si v galerke čo ho nemas?

Katka54

gossip_girl,

sisente ukľudnila aj mňa, fakt tá veľkosť bude dobrá. A tiež som riešila tie cm pod prsiami pri pooperačnej, tiež si celý čas kupujem 75A a pooperačnú budem mať 70C. Takže vo finále môžme mať také 75B. A to je v pohode, nie? :)

joybryant

Rita 149
Ritka mozes mi povedat ci extensions pri poke vadia?
25.2 som objednana, kedy ma pustia presne?
Nevies to nove heslo do albumov prosimta?

Katka54

gossip girl,

podľa nagor tabuľky, nie podľa fotky. :) Až taká dobrá nie som..:))
A inak nestresuj s veľkosťou aj ty, dosť, že som stresovala ja.;)) Ale nie, myslím, že tá naša veľkosť bude v pohode, uvidíš. Ty ideš dávať nakoniec tie Nagory?

rita149, gossip_girl,

nie, ja budem mať stredný profil. Tie Tvoje vyzerajú veľmi pekne a ešte keď sa usadia budú fakt ukážkové.

rita149,

inak koľko máš vlastne po opke? Už ti aj mäknú a dajú sa ti dať k sebe trošku už?

drndula,

si tu? ako si dopadla u internistu?

sisente

gossip girl

no ved toto, do USA kvoly podprde by som musela ist :)))))))) ale ak budem mat cestu nakupim. a ak ides k Cervenovi, neries nic, ani podprdu ani velkost nemen, ak si mu povedala ze nechces velke a navrhol ti co navrhol, tak mu doveruj ;)

gossip_girl

sisente,

ja som bola v USA, tak som hned aj poskusala a kupila :) ale nie az tie mega vystuzene tak prijemne, ale ked budem mat prsia, tak kaslem na ne :) teda jedine ked najdem nejake pekne nevystuzene

xantipa163

mia 31

preco prsia nemoze zoperovat, ak teda mozes povedat?
A kedy ti budu robit nos? Ten ti bude potom robit v lokalke ci ako?

gossip_girl

sisente,

k dr. Cervenovi, no mam zatial cas, tak to neriesim a ani nemozem, lebo toho mam strasne vela, ale uz som nevydrzala, tak som napisala :) no neviem, zase velmi uvazujem o 260 naozaj nechcem velke a mne stacia ako ma rita alebo adka..Tak si to musim premysliet..VS mam aj ja, ale aj napriek tomu ze su prenadherne, asi sa ich vzdam kvoli vacsim prsiam :)