Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

joybryant

Rita 149
Dakujem :)
Nebala si sa jak si tak cakala kym ta vezmu? Take blbe. Ake vysetrenia ti tam este robia? Musim mat aj mamografiu urobenu?

lilly1

Ahojte,

včera som sa vás pýtala na názor, že či mám ísť s 300-320ml polytech pod sval alebo ísť do väčších rozmerov pod žľazou(väčšie sa mi pod sval nedajú),,,,už mám aj ja foto v galérke....baby poradte....opku mám za 10 dní..

rita149

joybryant

nie napjene vlasy nevadia. len gelove nechty, baba co bola somnou na izbe mala aj nmihalnice nalepene umele a bolo aj to v pohode, vlasy nevadia urcite tiez,

mam nive tofo v galerii na tretej strane som.

poslala som ti heslo na email :-)

Mery NR

tak tie VS podprsenky by aj mňa zaujímali kde sa u nás dajú kúpiť. dlho ich hľadám a doteraz som ich nikde nenašla len na nete, a to sa bojím kúpiť bez vyskúšania. baby, neviete niekto či sa aspoň v BA dajú niekde kúpiť??

joybryant

Rita 149
Extensions su napojene vlasy.. :))
Ja idem sama na opku, ake si mala pocity?
Heslo sa vraj zmenilo. Moj email xmicix@azet.sk

rita149

Katka54

prepac ale teraz z tebou nemozem suhlasit co sa tyka tej podprsenky, Ked mas pooperacnu 70C tak normalnu mudes nosit take D.ver mi naozja, ja som mala pooberačnu A a teraz oblecie B aj C. Pooperacna je praveze mnesia ako budes nosit po operaiii . lebo poopreacna ti prsia stahuje aby si ich mala na pevno.Mne to vysvetlim Mudr.Červeň, ked mi povedal 70A tak hned nato mi povedal aby som sa nelakala ze nebudu male, ze to len pooperacna je mensia aby boli prsia na pevno, ze budem nosti B mozno aj C a mal pravdu, Tak ja podla toho viem ze ked mas pooperacnu C tak normalna bude D, Budes vidiet ze som mala pravdu.