Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

joybryant

Rita 149
Waau vyzneje to uzasne az na tie bolesti. Dufam no ze aspon zvraciat nebudem.
Dufam ze moje prska nebudu too big ale inac vsetko ok.
Potom pride rano Po mna asi brat na aute ale ma vezie az do svajciarska tak dufam ze cestou neosaliem od bolesti :D

rita149

joybryant

ani neviem kolko bolo hodin ked som isla na salu, ja ratam tak okolo 10:30+-, neviem presten, prebrala som sa na izbe ani neviem kolko bolo hodin, lebo si pamatam sestricku pri mne, potom viem ze bol aj doktor pri mne ma pohladkal po lici :-) , medui tym doniesli tu babu z operacky co isla po mne, ked som bola schopna sa natilahnut po telefone bolo asi 14:30. o 18:00 priblizne je vecera, vyborna podotykam mnam mnam, polievocka kuracia slizikova zo zeleninkou sladuckou a druke ryza a kuracie sote a broskynkovy kompot, vazne mnam to bolo, aj ked som nespapala vsetko bala som sa aby mi nebolo zle, lebo ja som mala velke bolesti a keby mam este aj vracat tak to si neviem prectavit tu bolest! baba co bola somnou na izbe chudatko vracala , bolo jej zle z narkozy.

budes mat teda riadne prsicka :-) ja som chcela len anatomi, ale aj gulate su super, ked som bola nakontrole bola tam vanes09 a videla som jej prska a su super a ona ma gulate, tak sa mozes tešit!!!

joybryant

Rita 149
Ako dlho si ca spala?
Sila, ze tazoba wau..
Ja mam ES okruhle 350ml az.. Mam Len 164cm a 48kg
Myslis ze budu take bombule fajne napadnejsie?
Dali ti aj daco papat? Lebo ja mam rada vela jest, bez jedla mi je velmi tazko.

rita149

joybryant

heslo ma sposlane :-)

nie nebala som sa az sa tomu cudujem, ked som prisla o 7:45 som tam bola pokial sme vybavili pladbu a nejake udaje este chceli odomna, vyska , vaha.potom som sa prezliekla a bolo asi 8:30 dali mi tabletku nejaku asi naladovku , rozpravali sme sa z babou co bola somnou na izbe, prisliel Doktor a pokreslil ma, potom operpval jednemu chalaniovy nos a isla som ja, ked ma viezli na operacku bobec som sa nebala ani som nad tym nerozmyslal vtedy ze ci sa bojim, prisla som na operacku lahla, rozpazila ruky, dali mi do zili niečo nad tvar pripožili kyslik par krat som sa nadychla a citila som len taka tazoba ako ide na man a viac neviem toto bolo par minut ako som tam prisla.a uz som sa len na izbe prebrala :-)

mne robili úpredoperacne v Novamede
Ekg+krv, internistka sa ma popitala par veci a bolo to, ja som nemala ano mamografiu ani sono prs, doktor to nechcel odomna.

joybryant

Rita 149
Videla som. Su krasne..
Ty mas take prirodzene kvapkove. Moje budu okruhle, asi viac take bacule.. Neviem ci je to dobre

gossip_girl

katka,

ja uz fakt neviem musim si to premysliet a pozistovat co a ako, mne to normalne vyhovuje, ze nemam tak skoro opku, aj ked som chcela velmi cez zimu. Vsak som zvedava na tvoje teda :)

Mery NR

lilly,
kamoška má 330 ml pod žľazou a časom jej poklesli, vyzerajú trošku ovisnuto :-( . ja by som si pod žľazu určite nedala. radšej menšie ale pod sval. ale to je len môj názor a myslím, že baby ti to o pár stránok ďalej tiež písali že radšej pod sval