Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cinimini87

ahojte baby

uz som tu davno nebola,cez sviatky sa mi nechcelo sediet pred pc... :-)
napadlo ma este par otazok,co by som chcela vediet...baby ktore ste uz po,dal vam doktor nejake potvrdenie ze nemusite pouzivat bezpecnostny pas v aute?

rita149

gossip_girl

ja som bola operovana v BB.
ano v tom mas pravdu že sme mali podobny zaklad, čiže nic :-). Ale kazda postava je ina aj tak na každej su te prsia ine. Aj ja ich mam ne ako adka_22, ale mne islo hlavne o tom ze som mala predstavu o velkosti, a to sedi.
ja som tiez stresovala pred opkou o velksti 2x som bola na konzultacii a som štastna ze som si to zmenila :-). Nebojsa aj ty sa rozhodnes tak aby si bola spokojna!

rita149

lilly1

podla mna budes mat 3-ky určite ak nie aj o nišo viac, lebo mas zaklad uz teraz. pozri na moju foto pred opkou a teraz mam 300ml a pan doktor povedal ze vyzeraju aj na trojky :-)

sisente

lilly

myslim ze tie 320 by to mohli spravit. svoje si mala ake predtym, kym boli plne? teda neviem, asi su take kojenim, tak myslim ze pred kojenim ake si mala. Kamoska mala svoje 2 a polky, po kojeni ich mala ovisnute a dal jej 320 a ma vacsie ako ja...

lilly1

Baby, hlavne tie po opke, chcem vedieť váš
názor...bude mi stačiť 300-320ml polytech pod sval na plné 3???? Prosím radte..fotečku mám v galérke..

gossip_girl

Rita,

aj ja dakujem, ze si to tu rozpisala :) aspon budem vediet, ty si bola v PK? no a s tymi velkostami si to este pozistujem a ked tak ja radsej pojdem do 260 ml, lebo to chcem mat tak ako vy, ty si to mala lahke, ked uz si mala predstavu ako budu tvoje vyzerat, ked ste to s adkou mali rovnake :)

rita149

joybryant

tak na leto sa tešiiim aj aj :-)
nemas zaco dakovat, ked viem rada odpoviem na otazky, viem ze ja som sa tiez pytala vsetko co ma napadlo pred opkou a baby mi tiez odpovedali. zato tu mame toto forum!

tak kludne napis keby daco potrebujes vediet.

dobruuu...

joybryant

Rita 149
Dakujem si velmi zlata :)))
Dakujem I za odpovede..
Tesim sa uz velmi hlavne na Leto a tak. Wuu
Prajem ti dobru noc :)

rita149

joybryant

mne dali na cetu Novalgin od bolesti, abolo to ok, nastavis si sedacku aby ti bola pohodlne a je to, mne robili problem zakruty :-) nevim preco ale ked som sa naklonila v zatačke tak ma boleli velmi :-)a tiez jamy!!!!

bost som mala ja velku, mam nizky prah bolesti asi! ale nebojsa vydrzis, ked som ja vydrzala kazda to vydrzi. Tiez som sa bala narkozy ale to je pohodicka, zaspala som ako nic, len mi ruky otazeli na ramenna taky tlak som citla a bolo to , trvalo to od pichnutia inekcii chilocku :-)

juuj tes sa na prsicka na nic zle nemysli, vsetko sa da vydrzat, ver mi!!!