Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

bambulkova
ja mám 159cm a 48kg a pod prsiami 70cm. Mám 330ml anatomické.Nosím teraz podprdy 70D a aj 70E. Tiež aj veľa záleži od tvojho základu a práve preto je kontultáca,lekár sa vyjadrí k veľkosti podľa toho.

drndula

lilly

jasne ze ovplyvnuje velkost prsnikov po operacii aj to aky mas zaklad..ja mam take acko/becko, a so 400kami budem mat take decka vraj..:D

rita149,

krááásne ich mas...palec hore...v dobrom zavidí,. ja idem dnes na konzult. k internistovi tak dufam ze mi nato da papier a budem v utorok na stole.

bambulkova

Mňa konzultačka čaká o 2 mesiace-viem, že je ešte dosť času, no chcela by som od Vás radu, keďže mnohé z Vás už dokážu poradiť ako fundovaní lekári :) Mám 159 cm, 47kg, pod prsiami 72cm. Nie je tu kočka s podobnými mierami, čo by dokázala poradiť o vhodnej veľkosti? Jooj, ako závidím kočkám, ktoré už si splnili svoj sen :)

Ninaa

Baby, ja som tiež cestovala z BB do Ba po operácii. Pásy som mala normálne zapnuté, nebol problém, dá sa to a je to bezpečnejšie ako bez nich. Problém som mala jediný, keď som na čerpačke chcela ísť na wc a nevládala som otvoriť dvere:D Aj na aute otvárať dvere bol problém.

lucy009

xantipa, cinimini
pred 3ma tyzdnami som mala opku u Cervena a tiez som cestovala z BB do BA, nepriputana samozrejme. Mala som pri sebe len pooperacne papiere a karticku od implantatov..

cinimini87

no ja som sa len za to pýtala,lebo ked som chodila do autoskoly tam vralveli ze sa davaju nejake papiere ze nemozes byt priputana hlavne po operacii.... a ta druha otazka co ma napadla ze priblizne kolko musim byt po opke aby som mohla zit intimne dalej s partnerom..... :-)

rita149

cinimini87

nie nemas ziadne potvrdenie.ja sked som isla z nemocnice tez som nebola priputana , keby ma zastavia tak im ukazem spravu ze som bola operovana, Dostala som karticku ako bankomatova karta vyzera od implantatou, je tam moje meno, datum opky a tym implantatou. Nic ine nedostanes na pasy. To by si musela ist ortobedovi aby ti napisal papier asi, ale ved prvy den by si ukecala ze si po opke a potom myslim ze budes len doma a ked som isla na kontrolu po 10 dnoch tak som mohla byt zapasana uz.Toto ta nemusi trapit, nebudes potrebovat ziaden papier na pasy.

xantipa163

cinimini87

super otazka!!!

Toto mi vcera moj muz vravel, ze ci dostanem nejake potvrdenie, lebo z BB od Cervena idem az do BA, no a mat na tom natiahnuty pas vyse dvoch hodin, mozno aj dlhsie...nic moc teda.

Mna napadlo, ze keby som zabudla vypytat, tak aspon by som ukazala pooperacne papiere, snad by to dopravakom stacilo...