Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nela311

rita149

klobuk dole fakt, sú krásne, úplne prirodzené, nikdy by som nepovedala že sú to implantáty, sila ako sa dá z takého základu urobiť tak nádherné prsia, určite si spokojná, lebo máš byť prečo...

nela311

BABY
potrebujem poradiť, neviem akú velkost si mám dat, chcem plné trojky, budem mat anatomické implantáty, tak či mi bude stačiť 330 ml, lebo mám dobrý základ tak si ma prosím pozrite v gálerke, nechcem aby som mala veľké bomby, chcem akurát k mojej postave, som dosť nízka mam 164cm a 48 kg nechcem aby to na mne moc kričalo...
diky

gossip_girl

vladka,

ano nahadzuje, ale maju si to vymenit v najblizsej dobe so solnickou, tak podla mna ked jej posles, este nahodi :)

bambulkova

zajacik_006

Idem k Dr. Mládekovi. Prsia som mala len počas kojenia-potom opat nič, tak som sa definitívne rozhodla, že stačilo. Nie kvôli chlapovi, okoliu, kvôli sebe :) Len dúfam, že všetko pojde ako má a v lete...:)
P.S. kočky-čo sa týka tých pásov, som si 100 percentne istá, že aj keby ste pásy nemali a zastavili by Vás, tak i policajti sú ľudia a dajú si vysvetliť objektívnu príčinu :) Viem, o čom hovorím :)

zajacik_006

bambulkova
ďakujem,áno som veľmi s prácou lekára spokojná.Profil mám stredne vysoký a lekár mi navrhol anatomické,čo je podľa mňa normálne,keď sú prsia vykojené a ovisnuté. Teba ešte len čaká konzultácia,a ku komu ideš?

solnicka

baby ja som sla z BB az do HE autom a to sme sa este zastavili v optime na mekaca :) ten pas ani necitite ved prsia mate stlacene v tej podprdke a ten pas nieje na tesno tak nechapem co sa tak bojite...jedine co je neprijemne su zakruty alebo nejake dier na ceste :)
no a to otvaranie dveri tak to da zabrat ja som rozmyslala ci nevidrzim s veckom az domou tak som nechcela ist lebo som sa bala ale v Ke som uz musela tak sme zastavili v nakupnom centre.

bambulkova

Rita, Adka
šťastné to ženy-moja foto pred OP vyzerá rovnako, ako tie vaše-teším sa, keď už nebudem mať len vek ženy, ale i výzor...a všetci moralisti nech sa idu schovať-to nepochopí nik, kto sa komplexami netrapil celý život.
Ja myslím, že do 300 budú akurát, len ten profil neviem...

gossip_girl

Rita,

no dakujem dufam sa aj ja spravne rozhodnem aby som bola nadmieru spokojna, niekedy rozmyslam, ze co vymyslam, aby som nebola nakoniec nestastna, ale asi to stoji zato ze? len si to proste musim dobre rozhodnut a verit, ze vsetko bude ok. Ja obdivujem baby, ktore tu maju niektore problemy, ja neviem ci by som bola taka silna, ale ucim sa ze nebudem nic riesit az kym sa to pekne vsetko neusadi :)

A este som chcela, ty si co mala navrhnute predtym ako si sa rozhodla? ci velkost sedela len si sa rozhodovala medzi nagor a eurosilikon?

A ze myslis, ze budem mat take prsia ako vy, ked dam tych 260? pozri ma v galerke sa este popytam, ze aka by bola pooperacna s takouto velkostou. Ale tusim sa mi aj zda, ze ty mas mensie ako adka nie? mne by stacili prave ako to mas ty :)

bambulkova

zajacik 006
ďakujem za odpoveď, práve som pozerala Tvoje foto, presne takto si predstavujem dokonalé prsia. Musíš byť nadmieru spokojná. Základ máme úplne rovnaký (foto z galérie mi zmizlo, musím poslať Barborke). Ak sa možem spýtať-aký máš profil? Sama si sa rozhodla pre anatomy alebo Ti ich navrhol doktor? Bo ja som za prirodzenosť-nič vulgárne.