Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

nela311

dakujem za pochvalu mojich prsicok :-)
zeee to je az neskutocne ze z takeho nic sravit taketo prsia :-) mne aj sestricka na konzultacii hned povedala vy ste idealna pacientka :-)

vladka19

podprsenky mam z Hm. Dnes som si tam kupila taku ist ako mam tu maslovu a rozovu len dnes som kupila tigrovu za 2€ a ciernu za 5€ :-) smiesne ceny uplne a super sedia. Chod pozert do Hm určite si vyberieš maju vseiake farby .

sajuri

mam navrhnuté 370 ml stredný profil,okrúhle,svoje mám také lepšie jednotky a chcela by som pekné trojky,neviem či to nemám zmeniť na 390ml.objednaná som na 27.2. tak sa chcem s vami poradiť :)

drndula
ak sa mozem spytat preco si zmenila znacku?ja v tom nemam vobec prehlad:D

4pegy4

lucy 1990

aj mne ich on odporučil, lebo tieto ktoré mám mám pod svalom a skutočne sa akoby zmenšili a ovisli.ja mám koncom febrára operáciu.dás mi vediet čo ti povedal na velkosť???chces si ju zmeniť??

drndula

sajuri,

mentory su vraj dobre...:D povodne som aj ja rozmyslala nad touto znackou...

4pegy4

prosim ta a to preco az taky skok z 280 na 500? to ti kto navrhol tak malo a kto tak vela?ced to neni rozdiel 30 ml ale raz toko skoro????....nechapem...

Lucy1990

4pegy4

Ahoj, mne odporucil Mudr. Cerven velkost 515 ml a to idem prvykrat. Termin mam 16.2. a 5.2. mam este jednu konzultaciu kde sa este raz pobavime o velkosti.

4pegy4

ahojte.chcem sa opýtať, že či má niektorá z Vás 500-ku a aká je to velkosť.ja si idem vymeniť z 280 a bola mi odporučená až takáto velkosť.

drndula

xantipa,

no aj ja som to mala povodne, az 13. februara, ale nastastie sa postastilo posunut to skoro o meiac skor, a to vdaka dobrej dusi, ktora isla radsej na lyzovacku :D

jaj strasne sa tesim::D