Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tenda1

zajacik 006

viem , len ja mam nízky tlak , tak neviem či mám začať brať ten ascorutin :-( , k dr. sa neviem dovolať tak panikaaaa

jáááj , tak sa teším , neviem ako to bude bolieť , som pripravená ale určite to bude stáť zato

zajacik_006

tenda ahoj,
ja viem,že sa ti to kráti,myslím na teba:-)))
Ja som pred opkou užívala len homeopatika,čo odporúčali dievčatá z omlazení a to arniku montanu. Viem,že tu dievčatá spomínajú tuším ascorutin.

tenda1

zajacik 006

ahoj , neviem či som sa Ťa už pýtala , Ty si brala niečo pred operáciou?
Jááááj , mne sa to už kráti , ešte 4 dni :-)

rita149

gossip_girl

moj nazor je taky ze ak chces prsia podobne mojim alebo adkynim tebe z tvojim zakladom stači 260ml v pohodicke a aj tak budu este vacie ako mam ja. :-)

ja som menila aj znacku najskvor som mala navrhnute Es235ml a zmenila som za Nagor 300ml, chcela som take plne dvojky popripade trojky.

rita149

drndula

ved ja som skromnaaa :-))) ale ved sama vidis ze z toho nic spravit prsia je zazrak :-)))
drzim aj tebe palce nech ti vsetko dobre dopadne a potom budem teba chvalit ja :-)

drndula

rita149,

trosku skromnoti by nezaskodilo ....:DDDDD aj ked je pravda ze ich mas ukazkove...

sajuri,

jas om povodne rozmyslala nad Mentormi, potom som z toho upustila, dr. ma presvedcil a aj ked som spekulovala do poslednej chvile vymenou jeho ES nad Nagormi tak som to nechala povodne na ES....cim viacej som vymyslala tym asi som to...aj tak nechala tak...hadam nebudem lutovat..tu baby co menili je napr. RITA149