Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

4pegy4

pupavicka7

ja mám výšku 175 cm a vážim 56kg mám 1 dieťa. Mám silikony 280 a idem ich meniť na vacsie.ja jednoznačne odporúčam nad 300, pretože ja som olutovala, že som si nedala vacsie hned.

pupavicka7

..uz som to tu pisala ,ja som este len pred opkou ale sa neviem rozhodnut,lebo bola som na dvoch konzultac...a jeden dr.v Kosiciach mi navrhol hned 450ml pod sval anatomi s korekciou,a druhy tu v Nemecku nakolko som teraz tu tak 250ml pod zlazu okruhle a ze korekciu este netreba ,mam vysku 175cm 65kg a pod prs.80 mam prsia mam A-B s pusapkou kojila som 3 roky dve deti a mam uz po 4o-tke.Je to vazny zakrok a neviem sa rozhodnut asi pojdem este raz na konz.k inemu dr.lebo toto co mi povedali tyto tak je velmi rozdielne.Viete mi niektora poradit :-) DAKUJEM PEKNE :-)

nela311

zajacik 006

ahoj, ty máš tuším anatom. 330 ml...a tiež si dost nizka a malo vážiš nie?
tak sa chcem spýtať ako sa ti tých 33Oml zdá či nie sú moc veľké alebo by si išla aj do vačšich? lebo ja mám z toho strašnú dilemu a vôbec neviem bojím sa aby na mne nevyzerali moc vulgárne kedže som dost utla, tak mi prosím ta porad, kukni sa na mna v galerke som na druhej strane dakujem krásne

4pegy4

pupavicka7

4a pol roka mám silikony a som nadmieru spokojna, ale lutujem že som si hned nedala vacsie.hned mi chcel dat o niečo vacsie ale ja som sa bála.prve 2 týždne som mala bolesti čo je ale normálne inak bez problemov.

lucy1990

nie nerodila som iba som si všimla že sa tak uvolnili a popritom povodne som mala male prsia ale pevne.takže neboli ovísajúce.aj ja som preto isla aby som mala pekné výrazne, ale zase nie bomby :-).iba ako čítam tak vacsinou si dávaju kočky okolo 300 tak som sa trošku zlakla.

Lucy1990

4pegy4

Jasne, budem sem pisat ked budem mat po konzultacii. Ja chcem velke prsia, takze ja sa tej velkosti nebojim, popripade som pozerala tabulku a este by sa dali dat 495 ml, tam je rozdiel len 1cm vo vyske. Ked ti ovisli, tak asi treba ist do vacsej velkosti kvoli tomu, aby to vyplnil. Vzdy ked sa menia implantaty, tak sa dava vacsia velkost, mne to pride normalne, vacsine bab davaju na druhy krat okolo 500 ml. A preco ti ovisli? Mala si medzitym dietatko a kojila si, alebo len tak?

gossip_girl

rita,
aj ja si myslim, ze aj s 260 by som mala vacsie, no uvidim, budem sa riadit asi aj podla tej pooperacnej :) aku budem mat s takouto velkostou..ako si hovorila..Som zvedava teda, aspon to som si ujasnila, ze do 300 asi nepojdem a myslis, ze mne by stacil ten stredny profil? lebo ja uz tam aj nieco mam, tak to nepotrebujem tym VP az tak dopredu vyplnit nie?