Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

monny3

4pegy4
pises, ze ti prsia ovisli,aku velkost implantatu si mala? a po akej dobe si zacala vidiet tie zmeny?neviem ci si pisala, ale mas aj deti?doktor sa vyjadril preco sa zmensili a poklesli,ty si myslis ze je to znackou ES.? dakujem.

pipajs

Ahojte baby.
Dlho som nebola na fore a neda sa my dostať do galerie . Zmenilo sa heslo ?
Mám aj fotku v galerii po operacii. Nedali by ste my kontakt od koho si ho môžem vypýtať ?

sajuri

tenda1
viem ze sa na slovensku nepouzivaju ale tam hovorili,ze impose nepodliehaju takym prisnym kriteriam ako lieky napriklad,lebo su vedene ako zdravotne pomocky.bola som zvedava ci tu niektora z bab nemala nahodou podobny problem.

sajuri

tenda1
viem ze sa na slovensku nepouzivaju ale tam hovorili,ze impose nepodliehaju takym prisnym kriteriam ako lieky napriklad,lebo su vedene ako zdravotne pomocky.bola som zvedava ci tu niektora z bab nemala nahodou podobny problem.

sajuri

tenda1

zajacik_006

4pegy4
odfoť sa aj ty,resp.svoje prská,pošli to Barbore10 na mail kendra10@centrum.sk a ona ti pošle všetky údaje ku galerke a tak si budeš môcť pozrieť všetky naše prsia a nie len moje.

zajacik_006

nela311
áno tiež som taký krpec a pravdu povediac som s nimi spokojná. Najskôr som vymýšlala,že som si mohla dať väčšie,ale lekár s tým nesúhlasil. Aj polroku som si hovorila,že som mohla mať väčšie,ale teraz som nad mieru spokojná. Keď sa usadili,tak sú akurát k mojej postave. Ale veľa ľudí mi aj teraz hovorí,že sú k mojmu útlemu telu veľké,čo mne sa nezdá. Tak a preto som už umiernená a zároveň spokojná. Bohvie ako by vyzerali,keby boli predsa väčšie,či by mi tou ťarchou moc neklesli.

tenda1

sajuri

myslím, že sa to nás netýka , to sú implantáty PIP .Ja som ani nepočula , že by ich tu niekto spomínal. Ale je to hrôza. Ale boli aj veľmi lacné oproti bežnej cene 290 euro ak si dobre pamätám.
Len sa čudujem, že ich dávali na trh.

rita149

gossip_girl

dufam teda ze sa rozhodnes nakoniec k tvojej spokojnosti,jasne ze ty budes mat aj z 260ml vacie ako ja , lebo ty mas pekny zaklad!!! a tiez by som si dala keby mam taky zaklad ako ty ten stredny profil, lebo Vp ide viacej dopredu a ked to ty nechces tak daj ten stredny.Som zvedava na teba ako sa nakoniec rozhodnes :-)