Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Katka,

Ní Ved sa aj vyvalujem gulam po celej posteli;);)Neviem či tá kocka čo malavtenti problém s poklesnutou hlavou nebola Sisente?alebo Rita?tiež som sa rehotala,to má také ako tehot.brucho tiež ťa to jednoducho nepustí;););)košík mozes mať pri obvode 70 či 75 akýkolvek,obvod Je hruď kosiky mozes mať áčko ako Ja teraz a objem mám 75,pred tehot.som mala 75be...

Katka54

drndula,

ešte sa do utorka pováľaj po posteli, lebo na hodnú chvíľu to bude naposledy, čo cítiš matrac na bruchu..:))) Som sa smiala minule, niektorá baba to tu písala, že keď si už po opke mohla ľahnúť na brucho, tak cez tie prsia mala pocit, že leží dolu hlavou.. :))) A tak definitívne máš akú veľkosť a tvar?
Inak Rita mi tu písala, že keď budem volať do Siklienky, tak sa dá dohodnúť, že mi pošlú do Novamedu aj menšie, aj väčšie od tých mojich a zaplatím len jedny. Ja fakt neviem, vieš, ja nechcem veľké prsia.. Chcem väčšie od mojich, to je jasné, ale nie veľmi veľké. Aký košík pri obvode 75 sú dvojky a aký trojky?

sisente,

to si dobrá, ja som od októbra bola prechorená všelijaká nijaká, skoro 4 mesiace som sa nehýbala. Teraz pred opkou s tým už nezačnem, tak ale hádam do leta sa premôžem a trošku to spevním..:) Najviac ma mrzí, že túto sezónu sa na lyže nepostavím.. Ale však niečo za niečo. :)

drndula

Sisente,

Ty aj keby rok necvicis sa nič mimoriadne neudeje to mi ver,Ja dufam ze to spanie budem môcť praktizovať čo najskôr..

drndula

Sajuri,

Kauza PIP implose sa nás netýka sú to implose ktoré vyrábala francúzska firma bez licencie a s technickým gelom čo nespĺňa kritériá,bolí v krachu,snažili sa to zachrániť pancovanim a takto to dopadlo..len škoda zr niekto sa musel obetovať preto aby sa nato prišlo...:(:(:(

sisente

katka54

no to neviem, ja uz spim aj na boku, tak opatrne aj na bruchu, takze ziadne obmedzenia, ale s cvicenim neviem. Idem 12.1. na kontrolu po 7 tyzdnoch, tak sa opytam. Obcas ma tak mierne pichne v nich, ale nieze boli, len tak citim trosku ale s cvicenim sa opytam radsej, ze kedy... uz na nohy by som aj mohla davno, ale keby sa mi chcelo :)))) som zlenivela trosku za tieto tyzdne PN :)

drndula

Katka,

To buď nevidel alebo to nestálo za reč a neohrozilo má to takže..ale mala som nachystanu reč keby začal hovoriť.v podstate iba to by som mu povedala čo mne krcny dr.ktorý má riešil.ale happy som veľmi...;);););)

A čo začínas aj ty zmatkovat s veľkosťou...nečítaj ro tu budeš zmagorena ako som bola Ja s tou značkou a nakoniec som nechala pôvodne čo mi dr.navrhol...hahaha

Katka54

drndula,

gratulujem.:) A čo povedal na ten vírus, čo to je?

Baby, zas ma chytá panika.. Keď Vás tu čítam s tými veľkosťami..:( Asi to tu do opky prestanem čítať. ;)

4pegy4,

ale inak to je fakt zvláštne, nemala si ani veľké implantáty, mala si ich pod svalom a ovisli ti.. To si mala anatomické, alebo okrúhle?

zajacik_006,

podľa mňa ty určite nemáš malé prsia, napriek tomu, že si si dala 330ml len, tak vyzerajú naozaj dobre na tebe..myslím tým, že keď sa na teba niekto pozrie, tak určite povie "krv a mlieko". :) Ale ty si mala aj dosť veľký základ. Tak možno preto to aj tak na viac vyzerá..

sisente

vladka19

ano su den odo dna krajsie, neviem dokedy sa to ide menit :))) a dakujem. ano cvicim rada a casto, ale jedina partia na ktoru nie, je brucho :))))) to som zdedila, sice neviem po kom :)

4pegy4

monny3

neovisli výrazne, to by som klamala.ano mám jedno dieťa, ale už som rodila dávnejšie takže s tým to nema nič spoločné.nemyslím si že implantát je na vine.zase si dám ES.velkosť mám 280.