Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Katka,

Aj pri obvode 70 mozes mať košík A či sú jednotky,B dvojky C trojky..ako aj pri obvode 75be,dôležite he písmenko nie číslo.tiež som to zistila dávnejšie dozadu,bolo mi to povedané a vysvetlene..volala som so sestr.od červena to zvýšenie platí pre baby ktoré tam prisli po júli,do júna sú bez
Si zvýšenia...

sisente,tak sme na teba prisli;););)sa mi smeje.ale uz vidím tú improvizaciu

Katka54

sisente,

takto si to myslím aj ja.
Teraz mám 75A.
Pooperačnú mám mať 70C.
Po operácii nemám predstavu, čo budem mať..

Ty si ako bola a si na tom s veľkosťami?

drndula,

urobím to tak. Určite si dám poslať menšie, aj väčšie, ale ešte si zavolám s doktorom a nech mi povie, ktoré menšie, a ktoré väčšie si mám dať poslať.

drndula

Katka,

No neboj všeličo by to napadlo keby si si chcela rada pomôcť aj vyreazat tu dieru...rok zvedavá aký he to pocit prvýkrát si ľahnúť ns ne na brucho či mi stecie všetka krv di hlavy ...Hihi

Katka54

drndula,

vieš prečo ja stresujem s veľkosťou?, lebo Dr. ma vôbec na konzultácii nemeral. Len na záver, keď určoval veľkosť pooperačnej podprdy, tak mi len zmeral obvod pod prsiami.. Preto stresujem. Idem sa pomerať sama a pozrieť, či sa mi to tam zmestí.. :)

sisente

drndula

hej ja som ta dole hlavou :))) musim vyrovnavat rukami. posledna noc pred op, to si pamatam ako dnes, som sa vylienala na brusku a som si vravela ze taky pocit ze na takej rovnej doske buvat, uz nezazijem :)))) fajne sa vtedy spalo :))) ale ja si zvyknem aj s touto okrasou co teraz mam... dufam!

drndula

Katka,a áno dá sa to tdma objednať,Je to Fajn dr.dá môže na poslednú chvíľu rozhodnúť ch menšie alebo vacsie takže neváhaj a ak tí uz ide iba o veľkosť tak si objednsj pôvodnúva väčšiu a máš pokoj,nepoužite vrátia naspäť.dobre ze sa tí takto dá

Katka54

drndula,

hej, tuším sisente to písala a ty si to zabila tým, že si chcela do matracu už dieru vyrezať, keď si bola tehotná..:DDDD Jáááj, znovu som sa z chuti zasmiala..:)) Ty si šiši..:)))