Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

margareta123

baby

ako sa tu teraz bavite o velkostiach po, tak rozmyslam, ked mam teraz pod prsiami 69-70 a cez 80 cm a budem mat okruhle 390 nagor, VP a vraj to budu C-cka...nebude to podla vas viac? ked niektore mate okolo 300 a mate cecka?

gossip_girl

katka,

prepac, to som ta ja tak vystresovala :) no ale nejde mi to do hlavy, ale dr. sa asi musel pomylit nie? jak mozem mat s 300 ml 70D, ked drndula ma mat so 400 taku, no musim to vyzistit..

Katka54

drndula,

ale nie, dúfam, že sa nehneváš, že si uťahujem z teba.. ;) Pekne to budeš mať. Máš výhodu, že máš slušný základ, takže tie prsia aj pri viac ml budú vyzerať pekne prirodzene, tie obrysy sa pekne zaoblia..

drndula

Katka,

To by mali byť trojky ale skús sa spýtať Vladky tá tí podá svedectvo...mne inakvdt.vravel ze budem mať s mojím základom 3-3,5 tak som zvedavá či slovo dodrží ;););)

Katka54

sisente,

ja mám presne to isté, čo si mala ty pred opkou, ale veľkosť silikónov mám 305ml, tak to by vychádzali také Céčka po opke. Ale tak ja mám takých 170cm/53kg, ty si také štúpľa, ak si dobre pamätám..:)
To sa asi nedá takto povedať.. Uvidíme.

drndula

Sisente,katka,

Tak Ja mám teraz 75a a pooperačnu mám 70d tak go z toho dr.vytvorí a aké he to nakoniec budú dom zvedavá..a adi v tej posteli budem robiť stojku naozaj,či spávať budem postojacky..

Katka54

drndula,

ohľadom toho zvýšenia som čítala od teba to info už minule, čo už.

Čo sa týka toho košíčka, tak nevieš, koľko mi vychádza po opke, keď pooperačnú budem mať 70C? Vladka19 má v týchto veciach prehľad, snáď ju tu niekedy odchytím..

sisente

katka54

ja som pred mala 75A, pooperacna 70C :), teraz nosim 75D, pod mam 72-73cm, predtym cez prsia 82, teraz 91 a mam 370 ES anatomy vysoky profil

Katka54

drndula,

však určite, verím.. Samé tehuľky a mamičky sú okolo mňa, tiež majú dosť..
Inak ty pri tvojom základe a plánovanej veľkosti pomaly už aj stojku budeš v posteli tak robiť..:))