Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

tenda1

daj si zazvor to je vazna pecka!!!
alebo ja si davam aj med, la polievkovu lyžicu a jem ho pomalicky.Ale zazvor je naj, postruhaj si ho, ja si pokvapka citronom aj.

tenda1

ahojte , rátam každý deň - ešte 3 dni , ale čo je horšie pobolieva ma hrdlo , len mierne ale nechcem , aby sa to zhoršilo . Poraďte čo si mám dávať!

drndula

Ty ako sa držíš , ešte 4 dni :-))

drndula

Vivien123,

Kapsulárna kontraktúra je naojobávanejšou komplikáciou tejto operácie. Ide o sťahovanie vytvorenej väzivovej kapsy. Táto komplikácia sa prejaví bolestivosťou prsníka, jeho tvrdnutím či zmenou jeho konzistencie. Vytvorenie dostatočne veľkej kapsy na uloženie implantátu a použitie texturovaných implantátov znižujú riziko vzniku kapsulárnej kontrektúry. Riešením tejto komplikácie je chirurgické uvoľnenie kontraktúry, premiestnenie či dokonca odstránenie implantátu.

neviem ci staci,toto som nasla na nete.:D

drndula

Vivien 123,

Kapsulárna kontraktúra – Jazvové tkanivo, ktoré sa normálne formuje okolo implantátu sa môže stiahnuť a stlačiť implantát, takýto jav sa volá kapsulárna kontraktúra. Vyskytuje sa častejšie po infekciách, hematómoch a serómoch (nahromadenie tekutiny v ohraničenom priestore). Príznaky sa líšia od tuhosti a mierneho nepohodlia až po bolesť, skrútenie implatnátu, hmatateľnosť implantátu a (alebo) posunutie implantátu. V prípade, že je bolesť (stuhnutie) veľké, je potrebná ďalšia operácia. Zákroky sa líšia od odstránenia tkaniva kapsuly implantátu až po odstránenie a možnú náhradu samotného implantatu..

drndula

gossip girl,

z toho číslovania si nic nerob....ja som to tiez riesila s jednou kamaratkou e mi to vobec nedava logiku,ako niekto bez absolutneho zakladu moze mat rovnaku velkost pooperacnej podprdy ako ja co nejaky zaklad mam???...a vidis, rita mala s 300 VP bez absolutneho zakladu (kuk fotky) a mala pooperacnu A.ja mam 400ky a az podprsenku D...kaslem uz nato, budu z toho vraj pekne kozeny,tak neriesim,dr. sa vyzna..:P

drndula

katka,

ci si malinka????ani som si nevsimla zeby si si zo mna utahovala, prave naopak...treba dobre odlahcit situaciu...:D

ak z toho budu tri a polky tak neviem asi ozaj si kupim hupacie kreslo a zabudnem na to že som iekedy v zivote spaala na bruchu,ved to mi ozaj bude natekat ta krv vsetka do hlavy...a matrac bol taky drahy by som ho nivocila dierami..kks ale predstava je to ozaj smiesna....