Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tenda1

rita 149

dík , idem si ho hneď spraviť , robievam si sem-tam zázvorový čaj , tak ho mám :-)

ATB sa môže brať pred opkou , ja idem už v pondelok.

Asi ma porazí , ako tak som sa držala a teraz toto , ale budem sa dopovať celý víkend. Volala som dnes s manželkou dr.Očenáša , tak ma čaká v pondelok.
Baby ani si neviete , alebo asi viete , predstaviť tie pocity.Už sa mi aj snívalo , že som sa zobudila a mala som previazaný hrudník , bolesť žiadne nebola ale radosť strašná :-).Tak dúfam, že to tak bude aj v pondelok.

nela311

baby

prosím vás poradte mi, myslite si že s mojím základom-som na druhej strane, mi bude 330 ml anatomické imlantáty stačiť na plné trojky?som dosť nízka a chudá a mám z toho strašnú dilemu, opku mám 23.1 diky

drndula

Tenda1,

Jasné rátam aj ja a uz sa Neviem dočkať kedy tu uz bude utorok fakticky...keby sa dalo nemyslieť ns tú operaciu aspon minútu ale mám tí stale v hlave...ach jo,chcelo by to reset...;););)

drndula

Sisente,katka,

Tak Ja mám teraz 75a a pooperačnu mám 70d tak go z toho dr.vytvorí a aké he to nakoniec budú dom zvedavá..a adi v tej posteli budem robiť stojku naozaj,či spávať budem postojacky..

0705bubu

dakovna

Ahoj dlho som tu nebola dakujem za ponuku ale skusala som volat ako som si to precitala ale uz je ten termin 24.2. plny. Nevadi aj tak ma dali zo 4.5. na 16.3. myslim ze uspech :-))) Krasny den