Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

drndula

teš sa!!! je to super pocit, ved potom mi napises.držim ti palce o kolkej ides nato? v bb ta budu operovat?

rita149

drndula

ja neviem, ja som nemala nervy pred opkou az sa cudujem, normalne som spavala aj vsetko vobec som si to neuvedomovala nejak. Nepanikarila som v tom ze mam strach, bala som sa jedine narkozy ale nie nejak extremne.
ale na nervy je dobra cokoladka, ta ich obaluje a nie len nervy :-)))

rita149

tenda1

racej si nedavaj ATB, pi ten zazvorovy caj, med si davaj obviaz si hrdlo niecim a bude v teple a pi vela cajikou!!!!

rita149

nela311

vieš kazda budeme chciet vacie raz, Po opke sme spokojne ze super ake prsia, ale ked si zvykneme tak kazda baba piše ze by chcela vacie :-)))

tenda1

nela311

koľko máš pod prsiami?
Ja mám 76 cm a budem mať 390 ml.

Ale ja zase dúfam , že nebudem ako Pamela , dúfam, že som to neprestrelila :-)