Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

drndula

a skadial ides do BB?
Ja si tam beriem knihu urcite, ja som knihomol, citam vsade, jezisko mi priniesol 6 knih a uz mam 2 precitane, tak dufam, ze mi nejaka neprecitana do toho 6.2. vydrzi. :-)

Tenda

urcite nemozes brat ATB pred operaciou, ani nie tak pre tie lieky, ale pretoze v organizme nieco prebieha ak je ich treba.
Rozhodne vela kloktat, pit a striekaj bud Orofar alebo Strepsils forte, opytaj sa v lekarni, maju tam veci aj na silnesiu bolest hrdla. Ak to zanedbas, tak obycajny zapal prejde do bakterialneho a mas hnisavu anginu ako vysitu. Za tie tri dni to este mozes podchytit v pohode. A hlasovy pokoj.

sisente

tenda1

presne toto som mala 3 dni pred op ja, bolelo ma hrdlo a poradila mi jedna zakaznicka, Quatro, alebo Quantum Preventan, je to super, ozaj ti po dvoch tabletkach prejde!!! Nie je to atb a fakt je to zazrak, tej zakaznicke to pomohlo aj ked sa jej uz tazko prehltalo...
Ozaj nejdete niektora na KO k Cervenovi 13.1.?

rita149

4pegy4

prestne tak, ja som spala z prestavkymi do vecere a potom nas dali na izbu kde bol Tv, ten som pozerala asi hodku pokial mi stiekla infuzia a dostala som tabletku a spala do rana, takze knihy a casopisi je totalny nezmysel brat zosebou!

4pegy4

Rita

podla mna prespís celý den, aspon ja som tak bola.chvílku som bola hore, ale ma to ťahalo do spánku..takže ti bude jedno s kým si na izbe, alebo či je tam televizor :-D

drndula

Rita,

Niektorá povie ze bude aspon veselšiea druhá security dobre vziať si časopisy pre prípad ze nebudem na izbe kde Je televízor..

Daisynka

Baby

Kedy mozem ist normalne do solarka tak ze si uz nemusim zakryt jazvy som teraz 8 tyzden po ale opalujem sa s prelepenymi jazvami len uz to robi odtien tak ale radsej sa pytam ak mate skusenost.Paaa :)

drndula

Rita,

V utorok a v bb.ráno tam mám byť o pol ôsmej tak som zvedavá kedy a koľko nás bude v ten deň,dufam ze nepjdem sama ceckana Nech Je veselisie...