Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

Ahojte baby,

pozrite sa do galérky na babydoll, také prsia chcem. Myslíte, že pri mojom základe a predpokladanej veľkosti 305ml to bude OK? Myslím tým, či tých 305 ES nebude veľa.. Inak, mne sa asi najviac páčia prsia báb, ktoré majú Polytechy..

nela311

drndula

ahoj, prosim ta kolko merias a vazis?
mozno si to tu už písala no mám z toho zmatok, tak neviem, a čo máš navrhnute?

xantipa163

drndula

hodila som to do google navigacie(planovaca trasy), podla toho 2,5 hodiny. Vsak uvidime, ked sme sli v septembri na konzultaciu tak sme sli este cez obchadzky, trvalo nam to skoro 3 hodky. Ale to boli s nami deti, takze furt cikat a ine nevyhnutnosti nas zdrziavali. :-)
Ale zas ked ta, este neprebudena, zima pride akurat ked budem mat operaciu, tak sa "tesim", cez tie zaveje...

drndula

Xantipa,

Veru ešteže je,koľko trvá cesta od teba do bb.stopla si to?mne nueco vyše hod a pol,uz len kvôli tej strastiplnej ceste domov..:P

drndula

Sisente,

Na kontrolu ide toho trinásteho tuším Rita...

Xantipa,

Aj Ja rada a veľa čítam,tiez hltam knihy a musím si kúpit v pondelok nejakú tak si budem aspon miernit myšlienky na op pred zákrokom...;);)

leus

daisynka
tebe povedali ,ze uz mozes do solarka???No jazvy rozhodne prelepuj ak nechces mat navzdy cervene ciarky a vidim, ze ty ich este normalne prelepujes/aj mimo solarka/ ako dlho si budes?Ja si nepreliepam.

xantipa163

hej,ako Sisente pise, aj ten Preventan Quatro je dobry na cumlanie(vraj medvedia sila proti bolesti v krku), mne to dcera pouziva, kedze je "anginove dieta". :-(
A pri anginach je dobre aj homeo: Lymphomyosot, no to skor asi na prevenciu