Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

lucky363

ja mam tie napky aj na takej krticke, vyzera ako bankomatova karta, je tam znacka, typ implantatov, moje meno a datum operacie.Mam ju nosit pri sebe stale, asi v pripade ze by sa mi niečo stalo, havaria alebo take niečo a nemohla by som im to povedat aby vedeli ze mam implantaty.

lucky363

baby chcem sa opytat,ked vas prepustali z kliniky aky papier alebo karticku ste dostali o implantatoch ktore vam dali??pretoze ja mam len taku nalepku o znacke implantatov na lekarskej sprave.myslite ze je to ok???

zajacik_006

Kurňa baby,holky na omlazeni riadne rozoberajú tie vadné implatáty PIP a dokonca je tam zopár báb,čo ich majú aj v sebe
www.omlazeni.cz

lilly1

Katka 54

Ty kedy máš naplánovanú opku?? Ja idem už 12.1 a mám tiež navrhnuté polytech...dnes som bola už na predoperačných vyšetreniach.....bože, nech to už mám za sebou...ešte musím doriešiť, čo poviem mojim detom, ked prídem z opky..

Lucy1990

Ahojte, tak Barborka uz pridala moju poslednu foto pred konzultaciou do galerky, som na 5.strane. Som zvedava, ci sa to zlepsilo na tolko, ze nebudem potrebovat modelaciu :-).

drndula

Xantipa,

Tak deti teraz na výlet nepôjdu...Hihi a mám pocit ze február ked pôjdeš ty bude všelijaký,pozri ako sa príroda blázni...

Daisynka

Leus

Hej hej prelepujem si davam si tie silikonove naplaste ....a obcas ked sa mi nechce si nedam nic ...striedam bud naplast alebo si natieram contratubexom a tak....neviem uvidim dokedy...podla toho aky budem mat z nich pocit....hej hej len som chcela vediet ci sa to moze alebo nie lebo som nemala sajnu...tak to radsej budem pekne zakryvat az ich nemam cervene :)