Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

janka_s

Ahojte dievcata,

rada by som Vas v mene spoločnosti Siklienka ukludnila a nozaj uistila ze firma Eurosilicone a PIP okrem krajiny povodu nemaju naozaj nic spolocne!

Spravili sme k tejto kauze aj vyhlasenie: www.siklienka.sk

Co sa tyka implantatov PIP, na Slovensko ich bolo sice dovezenych viac ale operovanych ich ma podla nasich vedomosti maximalne 10 zien.

Rada by som objasnila aj situaciu v Cechach, nie je to tak ze by doktori klamali a pouzivali nekvalitne implantaty. Holandska firma Rofil nakupovala z Francuzska implantaty PIP a predavala ich pod vlastnou znackou. Lekari nemohli tusit ze sa jedna o tu istu znacku!

Dievcata ak by ste mali este akekolvek otazky, rada Vam ich zodpoviem! Nasa firma dodava implantaty na Slovensko uz 20 rokov, dodavatelov si starostlivo vyberame, ich kvalitu si vzdy overime osobnou navstevou fabriky.

dakovna

tenda1,
ja som bola doma 2 tyzdne aj pol. Ale mne tie 2 tyzdne uplne stacili. Pre mna bol najhorsi 1. den, ked som sa zobudila z narkozy. To som mala pocit akoby mi ma hrudi sedel slon. Uz tu o tom niektore pisali a je to fakt taky pocit. Ale postupne som to pomalicky rozchodila a kazdy dalsi den uz bol lepsi a lepsi. Neboj, da sa to zvladnut. sestricky sa budu o Teba vzorne starat aj Dr. ta pride pozriet. Ja som si tam chcela zobrat netbook a knihu ale dobre, ze som si to tam nebrala, lebo som nevladala moc s rukami nieco robit. Ale mobil a ovladac od telky som zvladla :) a vela som spala, to je dolezite. Oni ti budu davat na spanie aj od bolesti tak nebojkaj.
Ja som zehlila prvy raz po tyzdni a pol. Vysavanie este nerobim a hlavu mi este stale umyva dcera tak, ze si sadnem na zem a hlavu zaklonim nad vanu. Uz by som si vlasy mohla aj sama umyt, len sa nechcem este tak moc predklanat.
Ja som dokonca v den opky aj po nej mala este stale kasel. Bola som tiez pred opkou prechladnuta. No a v den opky som na kasel zabudla. Potom som este pokuckavala ale dalo sa to a zvladla som v poho. Neboj, zvladnes to. No a ked si zbadas zvacsene prska, tak aj zabudnes na bolesti :))

tenda1

každopádne je to strašný humus a nechápem ako niekto môže tvrdiť , že používa inú značku a dá inú .

Ako môže niekto taký byť doktorom!!!

drndula

Baby,

Buďte v klude,PIP nie du es,to Je kačica,sestrička od červena to putvrdila,inak nalistujte si stránku siklienky tam to píšu
ze su mimo tejto kauzy,majú nato aj licenciu.tak klidek..a hlavy hore...

Tenda1,myslím na teba intenzívne v pondelok.. a ďakujem ostatným spolumysluacim;);)

lucky363

zajacik_006
aj ja som to citala na omlazeni a je to strasne.akurat som citala ze jedna baba napisala na stranke ze vraj firma ktora do Ciech tieto implantaty dovazala sa volala Incom trading a majitel Incom trading s.r.o. je Lipoelastic a.s.

Katka54

Na omlazeni.cz som sa dočítala, že PIP sú vlastne eurosilicony.. Je to pravda?

Drndula,

budem na teba v pondelok silno myslieť, som zvedavá na tvoje pocity.. :)

tenda1

drndula

no možno ak motyka vystrelí , budem aj kývať :-)

ale určite budem na Teba myslieť :-) a držať palčeky budem :-)

drndula

Tenda1,

Kyvat mozes budem kukat ako tí to ide...;)

Zajacik,

Áno Ja idem v utorok.....;);););) a diky

Dakovna,

Ďakujem..;)

tenda1

Baby , čítala som omlazení , je to strašné , doktori falšovali zn. dali PIP a tvrdili , že má inú značku!!!

Dúfam, že tu sa to nerobilo a nerobí!!!
Určite sa budem na to pýtať v pondelok.
Od Nagorov ste dostávali kartičku?