Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tenda1

Ahoj baby ,

no konečne som sa dostala na net :-), včera sa nám v BB napadlo toľko snehu , že hrúza a tak sme boli 24 hodín bez elektriky. Ja bývam cca 5 min od mesta a máme tak 70 cm - inak nádhera.

Hrdlo pomaly prestáva bolieť , baby ďakujem za rady , kúpila som Preventan a jedla som aj zázvor s medom. A tento víkend neviem ako prežijem. Už sa teším a v pondelok ráno padám na kliniku.

neli

ja mám 162cm a 60 kg , cez prsia som sa nemerala , ale pod 76.

Ešte sa uričte ozvem.Zatiaľ pa pa

drndula

Mery,

Žiaľ aj takéto hmusoby žijú medzi nami a parazituju na ľudskej nevedomosti...škoda Je ze nato doplácajú nevinní ľudia..

Mery NR

baby, počuli ste správy na Markíze?
chybné imploše PIP má v Čechách 2 000 žien!! nakúpili lacné implantáty PIP a predávali ich pod názvom inej značky. kokos, je to normálne??!!

rita149

lilly1

tebe pod sval che dat 320ml. Ja mam 300ml a nemala som pred tym ziaden zaklad ty ho maš! nebojsa budes mat pekne prska z 320ml, nedavaj si pod zlazu, teda ja osobne by som si nedala, keby mne povie ze mi da pod sval 200 a pod zlazu 300 tak si dam pod sval 200.Mozu byt z toho problemi, viem ze mozu byt aj ked je pod svalom ale pod zlazou je to vacie riziko.

lilly1

lucky363, rita 149,

ja by som bola tiež najradšej keby to dal pod ten sval, ale on mi najprv navrhol len 250-280mnl pod sval, že viac sa mi tam nezmestní (krátky prs.sval+prepadnutý hrudník), ale potom som ho ukecla a zvýšil to na 320mnl a to neviem, či mi bude dosť, ked moja predstava je plné C.. keby mi na 100% slubil, že mi tolko stačí, tak nešpekulujem so žľazou.....
A na druhej strane, ked som sa už odhodlala - lepšie povedané, ukecala manžela - na tento zákrok, tak už chcem, aby to stálo zato...
Na omlazení.cz mi to prišlo, že tie baby, ktoré to majú, že sú spokojné....
Tak neviem, už mi z toho šibe, bože nech to už mám za sebou!!!

dakovna

Ahojte kocky,
som tu od pondelka nebola, bo uz chodim do prace a nie je uz toko casu. Ale ste tu toho za tie 4 dni riadne popisali :) No uz som precitala zameskane. Som 3 tyzdne po op a citim sa fajn. Prve 2 dni v praci som citila unavu a mierne palenie v prskach. V praci musim aj dost chodit a nebola som po op zvyknuta. No na 3. den som to rozchodila a uz je to Ok :) Este stale spavam na chrbte. Skusala som aj na boku ale radsej sa nenahlim. Repikove obklady na jazvy davam stale a natieram Liotom tiez stale. Na podprdu som si zvykla. Prska sa mi pacia coraz viac :) Pofotim a poslem Barborke aktualne foto. Uz dam ruky v pohodke hore, cize pradlo vesiam aj na snury nado mnou.
tina33,
vcera som mala mat kontrolu u Dr. ale sestricka mi volala, ze je PN. Tak sme to prelozili na buduci stvrtok. Ak chces, aby som sa ho nieco opytala, tak napis.
Rita149, dadulienka8285, a daisynka,
som pozerala vase fotocky, pekne prska mate :)
tenda1,
tak ides uz v pondelok k Dr. Ocenasovi na op. Drzim ti palce a neboj, dobre to dopadne. Pan Dr. je super :) inak aj ja mam 390.
drdula,
aj tebe sa to blizi. Tak drzim palce aj tebe. Nech vam to kocky dobre dopadne aj ostatnym.