Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilly1

xantipa163

podľa toho, čo mudr. hovoril, tak som pochopila, že oni majú na klinike všetky veľkosti, a ja si zaplatím imploše..kus za kus..takže v den opky dohodneme tu konečnú veľkosť..

drndula

Katka,

Myslím ze dr.to ma uz za tie roky v oku,a isto ťa správne odhadol,čo mu neveris? Ja som v tomto bola hneď za akceptovanie,uz len s tou značkou som špekulovala a aj tak som sa nato vyprdla...;);) možno ju si už mala vypnúť,aj keď ti verím,ze Je to tazké, no pokus sa.máš ešte mesiac a isto sa trápis zbytočne..hm???Mňa dr.tiež nejako nemeral AK to mám porovnať s dr.trskom tak ten to aj pokreslil ale neváhala som a verím cervenovi...

lilly1

rita149

akú veľkosť si mala po opke pooperačnej podprdy???
Mudr. mi hovoril, že ja budem mať asi 70C pooperačnej.
A teraz máš klasickej akú veľkosť?

xantipa163

lilly

ty ked sa takto stale mozes rozhodovat, ci 320ml, ci 350ml, to mas ako...objednane obidve velkosti?
Vsak ja idem az zaciatkom februara a uz ma implose objednane a zaplatene...

A uz neries stale tu zlazu, daj si to pod sval, ja viem o com hovorim, mala som ich roky pod zlazou.
Mala som len 150ml a aj tak tam bol po case pokles, proste to tu kozu zo zlazou taha dole, vekom to lepsie nebude.
Mne ked ich vyybali, tak mi sice prsia splaskli, ale paradoxne sa zdvihli, predtym by som v pohode pod prsiami udrzala ceruzku, teraz nie.
Sval drzi, zlaza mozno zo zaciatku hej, ale maj na mysli, ze tlakom implantatu sa zlaza zmensuje, takze bude jej este mejej...to uz co to ma tie roky drzat...koza?

Katka54

drndula,

vlastne v utorok to máš, takže v utorok tfuj-tfuj-tfuj.. ;) V pondelok to má tenda..baby, vy už budete mesiac po, keď ja pôjdem na opku.. To sa vám už bude smiať. :)

Aaaaaaaaaale nevyriešila som nič, sama so sebou to stále len riešim. Už mi z toho šibe.. Veľmi sa mi páčia prsia čo má babydoll v galérke, také by som chcela.. Fakt ma Dr. vôbec nemeral.. Ako vie, či sa mi tých 305ml tam vôbec zmestí? :((