Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

tenda1

ty si z BB? Susedka :) a drzim palce, urcite ti zabral aj ten preventan, takze este dve noci a si na druhej strane ;)

ametysstka

ahoj babydoll,

dáávno som na tomto fóre nebola, tiež som tu chodila cca pred troma rokmi, pred opkou aj nejaký čas po a pamätám si na teba...:)
teraz som tu nakukla kvôli tým nešťastným PIP implošom, že čo sa tu o tom vraví..

aj ja sa pripájam k tvojmu názoru, je to úžasný pocit, keď sa pozriem do zrkadla a ešte lepší, keď na mňa pozerá môj partner :))
neľutujem, že som do toho šla a urobila by som to znova

telesty

Ahoj janka_s, zaregistrovala som sa tu pred chvilou kvoli tomu, aby som zistila viac o eurosilikonoch.mam ich od marca. ked som bola na konzultacii, tak mi nebolo ponuknute, ze si mozem vybrat znacky. takze vlastne sam chirurg zhodnotil co mi da. az v den operacie, ked tam boli aj ine pacientky som zistila, ze im sa dava nagor. bolo mi povedane, ze eurosilikon je makksi a lacnejsi. neviem preco mi boli pridelene eurosilikony, ale nestazujem sa. su makke, ziadne vrasnenie nemam, aj ked som tu vycitala, ze sa skor objavy u tych mojich ako u nagor.mohla by si mi to upresnit, ci je to tak. a tak isto ked si overujete dodavatela, davate testovat silikon, ci je tam ozaj to co ma byt?alebo ako to overujete? dakujem

babydoll_

Ahojte babule...uplnou nahodou som sa tu ocitla po troch rokoch...hladam diskusiu ohladom odstranenia tetovania laserom a nakukla som aj sem...som milo prekvapena "zivostou" tohto fora a naozaj vam chcem vsetkym odkazat, aby ste s augmentaciou nevahali, je to uzasny pocit, uzivam si to stale, aj ked pociatocna euforia uz davno opadla, no pohlad do zrkadla /aj pohlad mojho manzela/ ma vzdy usvedci o tom, ze moje rozhodnutie bolo spravne. Drzim Vam vsetkym palce, aby ste boli spokojne - a to s vyberom chirurga, ale i s finalnym vysledkom. Ja by som urobila to iste rozhodnutie a volila by som aj toho isteho doktora. Nemate sa coho bat - budete len krajsie :-)

Katka54

drndula,

videla som ho len raz a snažím sa mu dôverovať. Ale porovnávam - tiež som bola na konzultácii aj u Tršku a on ma fakt meral, stláčal, kreslil. A Červeň ništ. Len pod prsiami,keď volil pooperačnú veľkosť podprdy.. A druhá vec je tá, že ja nechcem veľké prsia, max ako má babydoll. Chcela som aj porovnať veľkosť jej Polytechov a mojich ES, ale nikde nemôžem nájsť tabuľku pre Polytech silikóny. Čo už, stresujem.. Okrem tohoto fóra sa nemám s kým o tom pobaviť - nemám žiadne známe, kamarátky, ktoré si dali robiť prsia, takže nemám predstavu.. Resp. nemala som, ale vy ste tu zlaté a vlastne všetky sme už také teoretické odborníčky. ;)

zajacik_006,

presne ako si napísala, nevieme, ako sa jej prská usadili, ale po opke ich mala naozaj pekné. Takú mám predstavu o tých mojich. Jej prsia som ukázala aj Dr. na konzultácii, ale mala som len obrázok bez informácii vtedy (len som stiahla fotku a nič viac si nepamätala) a vtedy mi povedal - "ak chcete takéto prsia, tak vy ich budete mať krajšie". No, ale vieš ako to chodí......

zajacik_006

Katka54
babydoll má naozaj krásne prsíčka,len škoda,že posledná fotka je 20dní po opke. Teraz tam nemá aktuálne foto,prska sa jej určite zmenili,usadili. A práve tu nastáva ten problém,ked už baby prestanú dávať fotky do galérky,aby čakateľky videli ako vyzerajú po čase. Možno teraz ich má ešte krajšie,možno nie.