Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

daisynka
no mas taku knizku nagor a v nej na jednej strane je vlozena ta karticka s dvoma nalepkami tvojej velkosti , pozri tam, vyber si ju

lilly1

drndula

budem mať polytechy, bude ma operovať C. Toth v BB. Pred samotnou opkou budem s ním konzultovať a chcem bud 320ml pod sval a ak sa nebude dať, tak 350ml pod žľazou..čo som čítala na omlazení.cz, tak pod sval alebo žľazu tak 1:1...Ale v konečnom dôsledku si nechám od neho poradiť, lebo ja nechcem nič vulgárne..skôr prirodzené...

katka 54

deti majú 10 a 7 r. a ďakujem..aj ja dúfam, že všetko dobre dopadne

Daisynka

leus

A aku karticku ? Ja nemam ziadnu ja som sa ich aj pytala ze ci nieco nemam mat napr v karte nejaky zaznamo tom ze mam prsia alebo tak....ale nejak som sa ziadnej reakcie nedockala :(

Daisynka

leus

Hej hej prepac som zabudla.....pytala som sa a vravel ze jasne v pohode mozem.....takze chodim len tie jazvycky si zakryvam

leus

baby aj ja mam taku karticku na nagor, ale meno tam nemam
daisynka
este si mi nenapisala ci ti doktor dovolil uz do solarka chodit, alebo si sa ho na to nepyla?

Katka54

lilly1,

ja mám operáciu 13.2., silikóny som si ešte neobjednala. Ešte si to chcem s Dr. prekonzultovať.
Držím ti palce, nech všetko dobre dopadne. A ako staré deti máš?