Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

4pegy4

môžete mi vysvetliť, sú rozdiely medzi implantátmi rôzných výrobcov???myslím vo veľkostiach, číslovania nie su rovnaké????

rita149

tenda1

moj frajer sa ma po opke nebal! To skvor ja jeho :-))).prvy krat ma videl po 10 dnoch ked som bola na vybratie stehou, ja som sa dovtedy nevyzlikla z podprsenky doma ani som ju nerozopla.bala som sa aby som nahodou neco nepokazila tym :-). Ked mi na kontrole dali dole podprsenku tak tam sedel a pozeral po mne a len sa usmieval, potom mu Pan doktor povedal"no pod si chytiti aj ty" tak len tak opatrne ma pochytal :-))).Teraz po 4 tyzdnoch je to uz ok uplne.On ma do opky nikdy nenutil, nikdy sme s o tom ani nebavili len ked som mu jedneho dna povedala 4.11 mam konzultaciu na prsia. Neodhovaral ma a nebol proti.Bol som mnou na prvej aj druhej konzultacii, na operaciu ma zaviezol aj bol zobrat, na kontroli somnou chodi. Jednoducho je rad a ja tiež :-)

rita149

lilly1

pooperacnu som mala 70A

teraz mam nirmalnu , nevystuzenu ale 70B, 70C zaleži od strihu, myslim ze ked budem mat vystuzene tak 70C.

Katka54

ahoj babydoll,

som rada, že si sa ozvala a som naozaj rada, že si spokojná. Neviem, či tu ešte si, ale mohla by si poslať do galérie prsia teraz po tej dobe ako sa Ti usadili? Ako som písala nižšie, veľmi sa mi páčia tie Tvoje prsia, chodím s Tvojou fotkou po konzultáciách ;). Len ja mám navrhnuté ES, tak ale snáď výsledok bude podobný..

papulkaaa

janka_s pišeš,že sa možme pytať na čokolvek,chcela by som sa teda opytat,mam implantaty zn.Polytech od holandskeho vyrobcu a tvoja informacia,že ich akasi holandska firma kupovala a predavala pod vlastnou značkou sa mi velmi nepači,nemaš dalšie info? dakujem

ingrid 05

Bože dievčatá, mne už úplne hrabe z tej nešťastnej správy o nekvalitných implantátoch od výrobcu Poly Implant Prothése... ja mám opku 15.februára a som na nervy :( mám navrhnuté Arion implantáty, ale niekde v hlave mi stále behá myšlienka, čo keď.... je to hrozné! Hlavne keď som bola rozhodnutá na 1000% a teraz začínam váhať...

dakovna

tenda1 aj ostatne kocky,
moj muz bol najskor proti opke. Sa o mna bal... nechcel to. Trvalo mi, kym som ho presvedcila. Po opke sa staral o mna vzorne. Teraz ked vzdy pozrie na moje prsia tak povie, ze sa mu to velmi paci :)
Je to presne ako pise babydoll nelutujem, bolesti po opke sa daju zvladnut a znova by som volila rovnakeho chirurga ako som mala.