Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tenda1

zajačik

drndula ide po mne 10.1. to ja už budem frajerka a pôjdem domov. Vravela som jej , že jej zakývam , len ma uzemnila , že ako :-)

zajacik_006

tenda1
jasné,že budeš mať D-čka. V pondelokbudem na teba myslieť a držať palce. Tuším,že ešte niekto má termín v pondelok,kto Drndula? Tiež držím palce:-))))

tenda1

rita 149

no veď ja sa teším a neskutočne , už to vidím ako chodím stále pred zrkadlo :-)) a nemožem tomu uveriť , že mám prsia!!!!
Ja sa operácie nebojím , skôr toho čo bude doma - mám malé deti 2 a 6 rokov.Dcéra bude v pohode ale malý , no neviem. V noci sa stále budí piť čajík a potom cikáme aj 3 krát.
Toto bude problém , budem budiť manžela a či bude chcieť s ním cikať. Je strašne na mňa naviazaný-maznáčik.

rita149

tenda1

držim pace na pondelok nech vsetko dobre dopadne. A teš sa, je to super pocit!!!! :-) ja som uz aj na bolest zabudla :-) nicoho sa neboj len sa teš!!! naozaj, ja keby mam ist este raz tak idem bez problemov a to som mala velke boseti ja. Vsetko sa da vydrzat a na bolest sa zabudne.

ja idem do BB v piatok na kontrolu a uz sa tešiiim :-)

zajacik_006

No nádhera!!! Plastický chirurg Dráč teraz na JOJke hovoril,že aj u nás sa používali tie PIP implantáty,nie len v Čechách. Je mi ľúto tých žien.

tenda1

dakovna

dík za podporu , super , že si už v práci , bola si doma 2 týťdne?

Inak by ma zaujímalo , že kedy ste začali s takými vecami ako je žehlenie :-)alebo vysávanie . Ja mám dve detičky a tak sa mi zdá , že len periem a žehlím v jednom kuse :-).

tenda1

Inak , čo sú to za doktori? Je to strašné , keď sa vžijem do ich kože.
Kto im to teraz nahradí, nestojí to málo peňazí a to riziko ani nehovorím.