Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

4pegy4

rita149

dakujem za odpoved :-)pýtam sa len preto, že kočky píšu že si dávajú implantát 300 - 380 ml a každá píše že bude mať velkosť pooperačnej podprsenky 70-75 D.mne napísal dr.500 ES a tiež budem mať pooper.podprsku 75 D.preto nechápem to číslovanie.

rita149

tenda1

naco ti je pyzamo? ved tam dostanes kosielku sexi :-)

uvidiš si ich na druhy den rano kde ti budu prelepovat rany.domov pojdes v pooperačnej podprsenke, nebudes obviazana nicim, len rez budes mat prelepeny,.teda aspon ja som to tak mala, ja mam rez cez pod pazusim.

tenda1

sisente

ano ja som skoro :-) z BB a Ty si odkiaľ? Ak múžeš napísať .

Jááááj baby už len nedeľa a ideeem , už som si aj niečo pripravila , že pyžamko , vlhké utierky ...

Mňa tiež chctila nervozita , keď všade počúvam čo sa deje , ale už má silikóny toľko žien a sú v pohode , že si myslím , že to bude v pohode .

ale aj tak si neviem predstaviť , že sa zobudím a kozyyy.

Domov ste šli v tel poop.podprde , či ste boli aj obviazané? Kedy si ich vlastne uvidím?

rita149

4pegy4

no neviem, pozeram 330ml vysoky profil gulate a neviem to najst,ale ked mas es 330 tak nagory su mesie cislovanie, velksot je rovnaka len cislo ine.
Napr . ja mam nagor 300mlVP to je Es 290ml vp. ale rozmery su rovnake , len cislovanie je ine, Prečo to potrebujes vlastne vediet?

sisente

baby

vcera som pri prezerani sa a pisani si s ritou :)) zistila, ze ked lezim tak si od bradavky dole nahmatam na oboch take hrcky, je ich viac, vacsie, mensie... Mate, alebo mali ste to aj vy? Vstrebe sa to, alebo je to tkanivo prsnej zlazy take hmatalelne??? Nikde po bokoch ani hore, ani medzi prsiami si to nenahmatam, len od bradavky dole po obluk prsa :(( co je to?

dakovna

ingrid 05,
aj mna operoval Dr. Ocenas v Puchove. Mam Arion 390 pod sval. Som spokojna. pan Dr. mi poradil tuto znacku ako vysoko kvalitnu, tak som si nechala poradit. Verim mu. Vo stvrtok idem k nemu na druhu kontrolu. Ak chces sa ho nieco opytat napis sem a spytam sa. Aby som aj ja mohla kludne spat, tiez sa ho popytam na to, co sa deje v mediach teraz ohladom tych vadnych implosov.
Inak ja s tymi implantatmi nemam zatial ziadne problemy