Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

baby, prosím poraďte mi. mám veľkú dilemu
doma mám 6 mesačného malého na operáciu chcem ísť určite ešte do tohto leta, doteraz to bolo ta, že idem v máji, keď bude mať malý už 11 mesiacov a bude trošku samostatne chodiť. lenže neviem či by nebolo lepšie ísť napr. teraz vo februári, keď ešte nechodí, teraz mi celý deń vydrží sedieť a pekne sa hrať alebo v chodítku, nie je zvyknutý byť na rukách. v máji už bude moc aktívny.. manžel si na 2 týžd. vyberie dovolenku, ale od 3 týždňa po opke sa budem o neho musieť postarať sama.
budem ho môcť zdvihnúť aspoň von z postielky a dať do stoličky??
poraďte, čo by ste robili na mojom mieste, ísť vo februári (to by sa mi aj pekne do leta usadili) kým mi malý len sedí a nebehá alebo počkať kým bude trošku behať? lebo ruky tak či tak budem potrebovať aj potom..

tenda1

rita149

no pyžamo som myslela pre istotu :-)
viem košieľky poznám :-) , ja budem mať rez pod prsiami .

Inak baby ako ste sa holili pod pazuším?To si neviem ani predstaviť , ak máte dáku fintu tak sem s ňou!

xantipa163

tenda1
ides 6.2. na operaciu, ale chcela by som uz nieco vopred rezervovat...pre istotu..budem rada, ak mi to pozries :-)

rita149

4pegy4

nebojsa, doktor vie aka ti bude najlepsia podprsenka, zavisi to aj od toho ake si mala prisa predtym + implantat, mozno tie čo male prsia vace aj pre opkou a daju si napr.380ml budu mat vyslednu velkost ako ty uz 500ml.Chapes ako to myslim. Inak 500ml ze waaw oproti mojim 300ml :-)

tenda1

xanipa

na sládkovičovej ul , je jeden penzión , len si nespomínam na meno , ale môžem pozrieť a dám vedieť , Ta kedy ideš?

xantipa163

drndula

ty ako ides..skoro rano z domu, ci sa ubytujes v BB den predtym?
Ja z BA v noci nepojdem, niekde sa ubytujeme s muzom...

Ozaj baby co ste z BB, nejake normalne ubytko v blizkosti Novamedu...co odporucate?

sisente

rita149

nie ten je nizsie ten nenahmatam vobec zdola ale tesne pod kozou to citim take gulicky :( ved opytam sa v piatok

tenda1

napis mi na sisente42@gmail.com, tam popiseme odkial sme :)