Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

tenda1,
tiež sa chystám k Očenášovi ako ty, lenže ja do NR. Nepýtala si sa ho náhodou či si môžeme uškodiť, keď ich pár krát za deň zdvihneme?

tenda1

rita

jááj samé dobré správy :-) , tak dúfam , že to bude v pohode

Mery NR

ja by som tiež šla skôr ako neskôr , potom sa nezastavíš , takto ho zvládneš skôr

môj malý behá celý deň , poobede už nechce spať tak toho sa bojím najviac

rita149

Mery NR

tiez si myslim ze lepsi bude pre teba lepsi februar, aj sa ti to pekne zahoji do leta a pokila mali nechodi. Teraz by si mohla sedet pri nom a tak sa zotavovat ale potom to nebude asi mozne ked sa nauci chodit, uz ti neopsedi.Na tvojom mieste idem teraz!!!

Mery NR

xantipa, ďakujem pekne za radu. podľa mňa by to bolo asi tiež lepšie skôr.z rodiny mi môže potom pomáhať mama, lenže ona poobede robí, takže na takých 5 hodín budem sama na neho aj tak. dúfam, že nebude problém keď ho 2-3 krát za ten čas nadvihnem, fakt len do stoličky alebo z postielky.
baby, maminy vy máte aké skúsenosti???? poraďte

sisente

tenda1

ale ved to budes moct, ked mas rez zdola. Kamoska mala pod prsiami a ta fungovala na druhy den akokeby nic, takze sa neboj :)

xantipa163

Mery NR

no ja si myslim, ze skor ten februar by si mala zvolit. Ked ti zacne chodit, nielen ze budes za malym utekat stale, ale aj casto zdvihat, je to dost narocne obdobie aj bez pooperacneho stavu.
Bude aj tazsi neskor, no ale aj tak by si ten treti tyzden nejako extra nemala zdvihat...nemoze ti prist pomoct niekto z rodiny napriklad?
Okrem toho...teda aspon u mojich to tak bolo, ze v tom pol roku este dost spali, ale ked raz dieta zisti, ze sa vie presuvat,tak to je uz origos ako Duracel, spat uz tolko nebude, si neoddychnes.

rita149

tenda1

pod prsiami je ovela mensia boest vraj, ako mi čo mame pod pazuchamijedna kocka co bola somnou na izbe mala rez pod prsiami a sama sa obliekla, tricko cez hlavu atd., dokonca mi pomohla zdvihnut sa z postele.Aj Doktor mi povedal pod prsiami to menej boli.myslim ty sa oholis v pohode pod pazusim, ja som bola operovana 5.12 a poridne som sa oholila az na silvestra. predtym sa mi to nedalo poriadne, ruku vystriet a aj som sa bala, aj ja stale bojim aby som si tie rany nejako notvorila, neposkriabala.

sisente

tenda1

ved teraz citam, ze mas rez pod prsiami, tak preco ta zaujima to holenie??? ci mi cosi uslo? a pyzamko v klude nechaj doma v komode :) tam musis mat koselu, len tak aby sa nepovedalo ani zaviazanu ju nebudes mat, takze pyzamko si ty len odloz :).

sisente

tenda1

no to holenie bol dost problem aspon u mna, ja som teraz len 6 tyzdnov po, ale tak ze uuuplne som sa hadam pred tyzdnom odchlpila pod pazuchami. som sa bala, ma trosku stipkalo ked som si presla po rane ziletkou, ale po 10 dnoch na KO mi povedala sestricka ze smelo mozem, ze to je zahojene, ale ze sama uvidim ci sa da, ci nie, ale ze nic s tym uz pokazit nemozem. Je to take trosku stiahnute okolo tej jazvicky tak sa to tak blbo, ale da sa. Ja som stale pouzivala elektricky strojcek a ten sa veru teraz tam este bojim prilozit :)