Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

Mery NR
určite nebudeš môcť dvíhať malého na ruky. Ty budeš mať sama so sebou problém a ani ťa nenapadne ho dvíhať. Viem,že ani ruky sama nad úroveň očí nedáš.

Mery NR

martinka,
presne nad tým rozmýšlam, že si na tých pár hodín asi zaplatím nejakú študentku, nech mi príde pomôcť.
baby z NR nemáte záujem privyrobiť si? :-))

666_martinka

Mery NR

ked ich mas take vysnivane tak to nejako si zariad:)) treba si robit radost:P...ved prve dva tyzdne si pisala ze si berie muz dovolenku...a potom ze ti pomoze mama, len 5 hodin ked robi..tak nech ti pride nejaka kamoska na tych par hodin pomoct..alebo opatrovatelka:D...neviem ako ty ale ja ked sa rozhodnem ze nieco chcem tak vzdy najdem nejaky sposob:D...

Mery NR

tenda1,
áno on je zlatučký od malička, nikdy si nepotrpel byť na rukách. za deň spinká 3 krát, za každým takú hodinku. lenže na ten 3týždeň budú určite situácie, keď tie ruky budem potrebovať. vieš mi dať priamo e-mail na Očenáša? skúsim mu napísať a poradiť sa s ním

Mery NR

666martinka,
tak teraz si ma riadne vystrašila. viem, že aj jankamichal tu na fóre písala, že nadvihla malého a viac jej krvácal jeden prsník. jej vtedy prsník len vyčistili. toto nie je možné, ja sa tých mojich vysnívaných pŕs asi nikdy nedočkám :-((

tenda1

Mery NR

no ja som sa ho nepýtala , lebo môj malý má asi 16 kg - je veľký

Neskúšala si mu volať , alebo mu napíš mail , nech Ti poradí , ale podľa mňa , dieťa rastie a je stále ťažšie a ak Ti spinká aj cez deň tak by som neváhala

666_martinka

Mery NR

radsej maleho zdvihaj co najneskor....ja sice dieta nemam ale kamaratka ano, dala si prsia robit pol roka po porode a ked za dva tyzdne po opke zdvihla maleho tak jej praskla nejaka cievka a museli ju zase uspavat, vybrat implantat, vycistit a dat naspat:/...asi sa fakt oplati nenamahat sa, nezdvihat tazke aspon take 3-4 tyzdne

666_martinka

Ahojte, neviete mi poradit? som mesiac po opke a chcem si z netu objednat uz nejake pekne podrpsenky ale neviem aku mam mat velkost..na kazdej stranke maju ine tabulky...ked mam 78-80 pod prsiami a cez prsia okolo 102 tak to by som mala mat take C, nie? (na niektorych strankach som to nasla aj ako B aj ako DD :D