Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

baby,

a po koľkých týždňoch budem schopná šoférovať? Myslím také dlhšie vzdialenosti.. Ja dochádzam do práce každý deň 120 km/jedna cesta. Po 3 týždňoch to zvládnem?

tenda1

sisente

no je to strašné také chúďatká teraz , ale na kliniku si beriem aspoň makeup a šminky, keď pôjdem domov nech som nie ako mŕtvola

dúfam , že sa budem vládať namalovať :-)

leus

ak je rez v podprsnej ryhe tak sa oholit pod pazuchami da, ja som sa oholila uz dva dni po opke a to som tiez koli tomu pred tym stresovala

sisente

tenda 1

mozno priesvitny vadit nebude, ved aj tak sa ti vsiakne, ak ich mas znicene po gelovych. Ja som bola hotova bez nich, som nechtarka :(... ale zato som mala aspon mihalnice umele :)))

zajacik_006

Mery NR
ale budeš po 3tt v pohode. Ale neriskovala by som ho brať na ruky,budeš cítiť taký tlak. A hlavne budeš musieť byť v kľude,aby sa imploš pekne zapuzdril.Hádam nechceš riskovať nejaké komplikácie. Malého musíš postupne odnaučiť od ručičiek.

tenda1

zajačik

to mi ani nehovor , že jeden stačil ! tak mi super držali :-( , tak pyžamo beriem .
Jááj a stým holením , to budem ako opica , bože to bude strašné

zajacik_006

ingrid
neviem ako znášajú holky bolesť,čo majú vkladané pazuchou,ale ja som tiež dlho nebola schopná robiť určité veci sama,mám pod prsom rez.Kazdý znáša bolesť ináč,ale mne sa aj na 5,deň dali vysoké teploty a to nie som sraľo a chorá som nebola min.12rokov.
A tenda1 mala aj tak dobru otázku na holenie. Po opke si nebudete mocť zodvihnúť rúčky tak,ako ste bežne zvyknuté. Bolí to. Holila som sa po opke asi po 2tt a nebolo to dokonalé,to ako keby ma myši obhrýzli. Do hladka sa mi dalo asi tak po mesiaci.

Mery NR

zajacik006,
prvé dva týždne s tým počítam. podľa teba ani 3.týžd. po opke ešte nebudem vedieť používať ruky?

zajacik_006

tenda1
ja som si do Púchova musela zobrať pyžamko,nedali mi žiadnu košielku. Viem,že mi ešte prízvukovali,aby sa mi vrch zapínal vpredu na gombíky.
A Ty si si dávala všetky nechty dole? Mne hovorili,že stačí jeden.