Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tenda1

drndula

čo dnes je ešte pohodička :-) , ale zajtra večer , no neviem asi mi trochu bude lepiť...ale keď som šla na nos , tak som sa nebála vôbec...len si poviem :
trochu si zdriemnem a budem sexi?alebo trochu viac sexi? :-)

A tak budeš aj Ty :-)
pošli mi mail a ak zvládnem pošlem Ti správu - na telefóne mám mail, že ako :-)

tina33

ahojte dievčatá

dlho som tu nebola,lebo už po opke pracujem,ale občas sem chodím čítať príspevky je to ako závislosť toto forum.Vždy sa teším čo sa tu dozviem.Chcem reagovať na to holenie-ja som to pred opkou riešila depijáciou voskom a chlpky mi narástli až po 4týž.takž som sa vôbec nemusela holiť.ruky som po opke nezdvihla plynulo 3týž,ešte aj teraz občas pcítim tahanie jazvy a to som 5týž.po.Ja som po operacii doma podložila rošt na posteli vankušmi do takého polo sedu a bolo dobre.Dnes už som taká zvyknutá na leh na chrbte že ma to ani nenuti lahnut na bok :o) dievčence držím Vám palce ktoré idete o chvílku na to,nebojte budete krásne a za chvílu tu budete písať vy a radiť čakatelkám.:o))))

drndula

Tenda1,

No ty to už ozaj strihas ale na hodiny nie dni...;););)
A deň po tebe som jaaaaa.tesim sa.
Ja ráno idem z domu,my to tak máme hodinu a pol a cca pred 6tou vyrazame Nech som tam o tej 3/4 na 8

666_martinka

Katka

to mas super s tym polohovatelnym rostom a matracom. to ti prvy tyzden moc pomoze...mna museli podkladat poduskami vselijako ked som chcela byt vyssie, nizsie..:) ale da sa to..ako ja som bolesti nejake hrozne vobec nemala...len ked som sa z lahu postavila alebo posadila..a taky tlak..som si myslela ze mi to kozu roztrhne:D ale da sa to...jeeejda si pamatam ako ja som odpocitavala tyzdne a dni potom:D

Katka54

666_martinka,

tak to som rada. Našťastie nie vždy cestujem sama, tak to hádam zvládnem. :) A snáď 3 týždne PN mi na rekonvalescenciu stačiť budú. Doma mám el. polohovateľný rošt+matrac, tak snáď aj do bude plus pri zotavovaní. Už sa teším.. :) Už len 4 týždne. :)

666_martinka

Katka

ja som soferovala uz po 9 dnoch a to mam manualnu prevodovku. len spiatocku som musela davat dvoma rukami lebo som nezvladala zatlacit tu paku:D ale inak pohoda:D len na spomalovacoch som jajkala:DDD

ingrid 05

...no to šoférovanie by zaujímalo aj mňa... ale ja si myslím, že by nemal byť veľký problém mám automatickú prevodovku...

Mery NR

zajacik006,
vo februári bude mať malý len 8 mesiacov. na ruky nie je vôbec neučený, lenže také veci ako vybrať ho z postielky, dať do stoličky, do kočíka budem musieť :-(
škoda, že sem už neprispieva jankamichal, bola by som zvedavá ako to vyriešila ona

tenda1

vidím baby , že každá ste to prežívali trochu po svojom :-) , tak uvidím ako to zvládnem ja

Veď ak budem vládať tak v utorok aspoň napíšem , že som živá a krááásna :-))