Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tenda1

dakovna

teda Gratulujem , musíš byť šťastná , krásne spravené ako Tvoje.
Vravím dr.Očenáš má zlaté ručičky!

tenda1

dakovna

ok , baby držím sa Vašich rád :-), make up som ale myslela po operácií , pred nie , no uvidím.Ja sa maľujem stále , tak keď sa nenamalujem sa cítim ako chorá :-).
Podpazušie Vás nebolí strojčekom?Mne by sa to aj tak teraz nedalo , lebo sa holím. No uvidím ak bude dobre tak dáko vyskúšam.

A pooperačnú podprdu ste si mohli doma rozopnúť?Keď máte niektoré foto aj 3 dni po.

kleopatra4589

Lia86

Chodis tu este?? mas uplne kraaasne prsicka.. ako to,ze si na niektorych foto tak naaaaaaaaadherne hneda?? to mas zo solarka?? alebo nieco samoopalovacie??

dakovna

Mery NR,
dakujem :) Ta fotka zo spodu skresluje. rezy mam v podrsnej ryhe a pri pohlade na prsia spredu ich skoro vobec nevidiet. Este nemam uplne usadene prsia a jazvy su este take ruzovkaste. Ale to chce cas.
Aj ty budes mat krasne prska :)

dakovna

tenda1,
ja som sa posledny vecer pre opkou oholila pod pazuchami elektrickym epilatorom. Som nan zvyknuta a vydrzi to bez chlpkov pekne 2 tyzdne. Po tych 2 tyzdnoch som v pohode dala ruky hore a mohla sa znovu oholit.
Pokial viem, ides k Dr. Ocenasovi ako som bola aj ja a rezy budes mat pod prsiami. Ja som mala pod pooperacnou podrpdou take naplaste, ktore mi dal dole tyzden po opke na kontrole. Vtedy som si prsia prvy krat videla bez podprdy. Cize ked som sa zobudila v nemocnici po opke, tak som uz mala na sebe pooperacnu aj s tymi naplastami a na druhy den mi to nedavali dole a neprelepovali.
Mne kazali si doniest iba pyzamo na gombicky a papucky. Ziadnu kosielku mi tam nedali. Takze byt tebou radsej si pyzamko hodim do tasky.
Pokial ide o makeup prizvukovali mi pred opkou a dostala som aj taky papier na konzultacii, kde boli pokyny co si mam a nemam doniest do nemocnice. Makeup nebol dovoleny a gelove nechty tak, ze stacil jeden bez. Tak som si dala iba obocie kozmeticke den predtym zafarbit a tiez aj riasy. Ked som odchadzala z nemocnice vobec som neriesila makeup, uplne mi to stacilo a nemohla by som si sama ani spravit, bo som nevladala tak dlho ruky mat v urovni tvare.
Tak sa drz a tes sa vsetko bude Ok :)

Mery NR

dakovna,
máš krásne prsíčka :-) už sa teším na doktora Očenáša. tá jazva na poslednej fotke zo spodu vyzerá ako keby bola v strede prsa, alebo ju máš presne pri prsnej ryhe? je ju vidieť, keď stojíš rovno?

tina33

ja som bola u dr.Očenáša a sestrička mi vravela že stačil odstrániť len jeden necht aby videli či sa dokysličuje telo.Poslala som nejaké foto po opke 5 týž.

xantipa163

tenda1

nie, nelakuj si nechty, mne to tiez prizvukovala sestricka, ani gelove, ani nalakovane, davaju ti na prst tu blbost na meranie pulzu a podla mna je ten lak ako izolacia, takze nelakovat.
Ja som si ich dala dole u z pred dvoma mesiacmi, takze uz sa dali dokopy, ale aj tak sa tesim, kedy uz zas budu pekne "vygelovane" :-)

drndula

Tenda,

Okiii budem čakať mozes písať na drobec2404@post.sk budem rada,Ja mám tiež internet v mobile tak snáď budem môcť napísať aspoň:prežila som....Hihi