Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

666_martinka

ja tak isto tiez som si spravila hore drdol ale ten sa mi rozpadol tak som aj 3 dni chodila s rozpadnutym drdolom naboku:D a bolo mi to uplne jedno. a pritom som taky typ ze bez makeupu a spiraly nejdem nikam:D
baby toto fakt riesit nebudete"D

inak som poslala barborke dalsie fotky po operacii, po 3 tyzdnoch tak ich snad co najskor prida:))

gossip_girl

Jaj baby,

no som zvedava kolko tu z Vas este bude chodit, kym ja sa dostanem na rad, kedze idem az pred letom, no aj tak chodim citat stale..A tiez si myslim, ze sa urcite nebudete zvladat namalovat, ja nebudem nic robit, necham sa obskakovat, ani dvere na aute si neotvorim nic :)

Katka, ale dufam ze ty budes chodit, aspon pridavat fotky, lebo uz sa tak tesim na tvoje ako by som ja sla, ked mame rovnake zaklady, aj ked ty chces viac ako ja, mozno nakoniec aj nazor zmenim, ked ich uvidim na tebe. A boze ze za 4 tyzdne ides, vsak to je tu hned a to si mala ist az koncom leta, no vidis :)

rita149

sisente

prestne ako pises, ja som na tento typ problemov ze ličenie, alebo knihy, casopisi, notebook v nemocnici ani len nepomyslela! Ja som bola rada že ležim bez pohybu :-). A to ci som nalicena alebo ako vyzeram mi bolo uplne jedno, ved dokazom toho je aj to ze tak akko som sa očesala v pondelok pred opkou zak som bola 3 dni :-).

ale ved baby pochopia ked sa preberu z narkozy, ci si budu knihy citat alebo sa malovat.Možno niektore to zvladnu v pohodičke, ale pre mna to nebol wellnes pobyt,aj ked som odchadzala domov krajsia :-))).

Baby treba len vydrzat, tie co mate pred opkou, držim vam palce, stoji to za tu bolest,keby som mala ist este raz tak idem bez vahania hned!!!

sisente

baby

no neviem neviem, riesite tu asi dost zbytocne to licenie :) pred uz vobec nie a po operacii, myslim ze to je to najposlednejsie co budete riesit. Ja tak ako rita149, bola som rada ze som sa vyhrabala z postele, tiez som si drdol hore na hlave urobila, ale sa mi zial rozpadol, preto si ma videla odchadzat s vrkocom naboku :))) lebo vyssie a ani len vzadu som ho nebola schopna urobit :)... 3D mihalnice, nadpojene vlasy to byt moze, ale nechty a licenie urcite nie. no ved uvidite ako to bude po, mozno sa mylim a budete skakat ako srnky :) ale ja som bola hotova, ja som na malovanie nepomyslela nie ze na dni sa da hovorit, ale na tyzdne a to sa tomu venujem, som aj kozmeticka a malujem sa denne :)...

dakovna

letuska69,
ja som bola na opke u Dr. Ocenasa. Mam rez pod prsom v ryhe. Ked som bola u neho na konzultacke, tak sme sa bavili len o tomto sposobe.
Na konzultacku ma zobral po tyzdni aj pol. Od konzultacie som mohla na opku cca po 3 tyzdnoch.

rita149

xantipa163

v Novamede, nemozes byt nalicena,ani nechty.Baba co bola somnou na uzbe mala nalepene mihalnice a sestricka jej povedala ze sa musi odlicit, ale ked jej povedala ze neni nalicena ze to ma umele mihalnice tak jej povedala ze to je ok teda, takze nalicena nie, ale ked chces daj si nalepit trsy aby si si nemusela malovat mihalnice,vyzera to pekne a nemusis byt namalovana ani.

leluska69

Ahojte
prosim o radu alebo skor info tie co ste boli na opke u Dr Ocenasa.Ake mate skusenosti,cakacia doba,cena a robi aj rezom v podpazusi?ak ano ma niekto osobnu skusenost?Prosiiiim akekolvek info:)
Dakujem

xantipa163

No toto aj mna by zaujimalo, ako je to s tym licenim...
V Novamede u Cervena sa nemoze prist vobec namalovany, ci ako?
Ani make up a priklad nejaka spirala? Ja sa tiez malujem, mam podobne pocity ako Tenda, ked som "natural" :-)

Mne len o tych nechtoch hovorila sestricka, o liceni nic.

rita149

tenda1
ja som si nemohla rozopnut podprsenku pooperacnu, ale viem ze niektore baby nevydržia a pozru sa na prsia :-)

čo sa tyka toho malovania, poviem ti len tolko ze ja som nebola schopna ani telefonovat nie ze sa este malovat,
ja mam dlhje vlasy a tak ako som si spravila drdol hore ked som isla na salou tak som ten drdol mala na hlave 3 dni, ani som sa necesala ni ze by som sa mala este malovat :-). ale ja mam rez pod pazuchov a bala som sa kazdeho pohybu, ty budes natom isto lepsie.

dakovna

tenda1,
dakujem som spokojna :) Ja som zvyknuta na epilaciu v podpazusi s el. strojcekom. Ked som si to tak holila 1. krat, tak to bolelo. Ale postupne som si zvykla a uz je to v pohodke. Ked si nie na to zvyknuta, tak sa ohol vecer pred opkou svojim sposobom a kasli na to. Ten tyzden ti to vydrzi a po tyzdni sa oholis znovu. Ked mas rezy pod prsiami tak sa to da. Ja som po tyzdni dala ruky hore, len sa mi pod pazuchami netrebalo vtedy este holit.
Aj ja som zvyknuta vsade chodit namalovana. Ale v nemocnici mi stacilo namalovane obocie a riasy. Ved som tam len lezala a skoro stale spala. Bola som rada, ze zvladnem sama ist na wc a na druhy den sa obliect.
Este k tomu soferovaniu tu bolo pisane. Mna viezol manzel. Sedela som vpredu, operadlo na sedacke som mala uplne dole a nebola som priputana vobec. V nemocnici mi povedali, ze sa mam priputat, lebo mi to policajti neuznaju. No ja som nehcela pas, tak som to riskla. Manzel isiel opatrne, citila som kazdu zatacku aj nerovnost na ceste ale dalo sa. Sama by som soferovanie urcite nezvladla. no je to individualne. Niektore kocky tu pisali, ze zvladli den po opke siferovanie same ale jedna potom pisala, ze jej jendi prsko krvacalo z rany. tak to by som neriskovala.