Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tina33

Tenda a drndula

dievčatá držím palce,nech vám to všetko rýchlo ale hlavne dobre dopadne.nebojte každá sme prežívali ten strach a prežili sme :o)) hned ako budete mocť napíšte že už ste prsatééé.

zajacik_006

tenda1
viem,čo asi prežívaš....Len sa ty pekne vyspi a ráno ideš na to. Keď tam už budeš,všetko pôjde ako po masle,zobudíš sa už s novými prskami. Budeme ti držať palce,no a v utorok zas drndule. Ty budeš mať po všetkom a drndula ti bude tíško závidieť,ale aj ona pár hodín po tebe bude prsatica. Dievčatká prajem vám,aby to všetko dobre dopadlo a aby ste nás už informovali,že ste domka.

tenda1

drndula

pravdu? Dnes poobede som aj váhala , že či to potrebujem a tak...ale chcem to veľmi :-), ale strach je sviňa , ale nebojím sa narkózy len čo bude potom a hlavne doma :-) Ale vždy keď si pozriem galérku a aké sú všetky šťastné a šli by do toho ešte raz , tak ma to veľmi posilňuje.
A ešte si stále hovorím, že rodila som dva krát a kontrakcie, to je zážitok na celý život tak to určite nebude horšie.
Horšia bolesť asi nie je :-)

Takže : hlavu hore a zajtra baby budem hrdá cickatá baba:-) a Ty moja v utorok :-).Jasné ak sa bude dať tak sa hneď ozvem .A potom už budem len rady rozdávať :-)

tenda1

Ahoj baby , tak zajtra držte palčeky . Mám prísť ráno na 8.00 hod. Ešte odvezieme dcérku do školy a idem nato.

Dnes sa mi snívalo , že som doma po , celá obviazaná a bolesť ako sviňa :-).
No tak dúfam, že to bude v pohode.

Ešte sa ozvem

drndula

Tenda1,

Zajtra sa drzkaj budem na teba myslieť,AK budeš schopná niečo napísať budem rada,ked uz ty pôjdeš domov tak ja pôjdem do jamy levovej..::)))
Aké máš z toho všetkého pocity?

KatkaLopatka

Ahojte baby, znova sa hlásim po dlhšej dobe. Chcela som pridať nové foto, ale akosi to nefunguje. Zmenilo sa heslo? Viem, že keď som tu bola naposledy tak sa čosi riešilo ohľadom galerky.

Lucy231

Lia86 viem že to sem nepatri :-) ale uživaš aj betakaroten určený do solarka? Alebo krem do solarka so samoopalovacou zložkou? Alebo bez samoopalovacej zložky, Alebo sa ničim nenatieraš a nič neuživaš, dakujem :-)

Lia86

Ahoj Kleopatra:)

Chodim pravidelne, ale len citam, moc nepisem. Dakujem za pochvalu :) Vsetky holciny v galerke mame nadherne prsicka, ale ty s barborkou ste aj tak numero-uno galerky :D Cez zimu chodim do solarka, aby som bola trosku docokoladkova (bo som blond), samoopalovacie kremy sa mi moc neosvedcili...

nicky898

Kocky na fore
-odkaz odstránený- je vsetko potriedene do kategorii a fotky su zaheslovane mozte sa tam pozriet :) dakujem

nicky898

Kocky na fore plasticka-chirurgia.eu je vsetko potriedene do kategorii a fotky su zaheslovane mozte sa tam pozriet :) dakujem