Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kleopatra4589

Liapreco nie v turbe?? mne sa turbo solarka praveze zdaju byt fajn.. ja som bola max. 15 min :) a teraz chodievam hlavne kvoli pleti :(

drndula

Katka,

My sme uz asi hypochondre,ozaj asi netreba myslieť na to ze nám skríži opku nebodaj choroba,lebo sú ju privolame...:(:(:(

drndula

Tenda,

Rovnaké pocity mám aj ja..adi ten strach a nejaký rešpekt musí byť,človek Je asi od prírody nastavený tak že myslí skôr na to horšie ako dobré...Noo Ja som neni výnimka,tak musíme to zvládať,kopec takých he pred nami a za nami...dobrú nocku,poslednýkrát spis na bruchu a so starým hrudníkom..;);););)

Lia86

Kleopatra,

18-20 min v solarku (nie ale v turbe) raz do tyzdna a si ako cokoladka :)

Lucy,

Ja si kupujem v DM-ke kozmetiku do solarka, maju bud maslo alebo sprej, su celkom fajn a za super cenu, okolo 3 eur, nic ine nepouzivam.

Katka54

tenda1, drndi,

držte sa babule. Tendi ty zajtra, drndi ty v utorok. :)Budem na vás myslieť, nič sa nebojte, všetko dobre dopadne. Budem mať oči prilepené na fóre a budem čakať na správy od vás. :))

gossip_girl,

ak nezutekám z operačného stola :), tak určite budem naďalej čítať a aj prispievať na fóre, no a zašlem aj fotky po.
Ja len dúfam, že mi nič neskríži cestu za vysnívanými prskami. Dnes, po týždni čo som bola zdravá, ma opäť začalo bolieť hrdlo.. :((

kleopatra4589

Lia86

uuuuplne super to vsetko vyzera.. v tvojej kombinacii :) ja tiez zvyknem do solarka.. ale tak krasne brutalne hneda som este nebola.. :/