Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

folk

Caute dievcata, som uz necele 2 mesiace po opke a meska mi menstruacia 3 tyzdne, je to podla Vas normalne? Stava sa to? dik

tina33

Katka54

presne som ti chcela napísať čo tenda1 zazvor zaliaty s medom uplna pecka.kup si surovy zazvor nastruhaj a zalej vriacov vodou.A možno sa budeš smiať ale daj si pri postel jednu velku neošupanu cibulu fakt to pomáha hlta vyrusy a bacile.

tenda1

Baby

dík za podporu , dnes neviem ako budem spať , ale budem sa aspoň snažiť , dnes som sa aj musela smiať , že celý deň si zajtra budem ležať a budú ma obskakovať :-) Ja som inak strašný spachtoš , tak neviem kedy vstanem , keďže teraz mám spánku málo :-)

Tak sa zatiaľ majte a držte palce zajtra!
Ozvem sa hneď ako sa mi bude dať.

tenda1

Katka 54

úplná bomba na hrdlo je Preventan na cmúľanie a pila som čaj uvarený zo zázvoru-nastrúhaš a zajeješ a necháš 10 min.vyluhovať a piješ s medom.

Ja som bola fit hneď na druhý deň , je to sila!!!

Lucy231

Lia86 neda sa sem dať link na tu kozmetiku? Ak nie nevadi. To je aj so samoopalovacou zložkou? Lebo ja uživam betakaroten na slnko ale to opalenie nevydrži dlho a neviem či sa to može uživať ak je to na slnko

davidoff

Baby

dobrá stránka na podprdy pre nás, ktoré majú po OP čísla podprseniek neštandardné napr. 65F alebo 70E ako mám aj ja, neviem či mi sem dá link no skúsim ho sem pridať -odkaz odstránený-

sisente

tenda1

no ako to ubehlo uz je to zajtra??? drzim palce a som velmi zvedava na prve pismenka co sem hodis :) teeeees sa!

drndula

aj tebe prajem nech to dobre dopadne, pospite si este riadne baby ;))) lebo uz to nikdy nebude take ako na plosine :DDDDD

Katka54

xantipa163,

jaaaj, prepáč, som myslela, že som ti už odpovedala. :) 13.2., ty máš tušim o týždeň skôr..

drndula,

no, neviem, či som hypochondrická, ale vôbec nie som z toho nadšená.. :/
Práveže som robila všetko preto, aby som bola zdravá - vitamíny, ovocie, probiotiká a neviem čo všetko.. :( Úplne mám zdurené mandle. Ale pijem čaj, kloktala som soľ, jedla cesnak, večer streknem jox a hádam ráno budem fit. :)

Tenda1,

tušim ty si bola teraz niekedy chorá, nie? Ako si to vyriešila?