Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

vladka
musim sa vyjadrit k tomu co pises na omlazeni a co pises tu, tu si chirmed vychvalila do neba vcetne tejto poslednej reopky , si pamatam ako si spievela ody na oboch operaterov ako sa k tomu celemu skvele postavili, aj pri konzultacii a na omlazeni pises uplne nieco ine!

davidoff

engie100

však to píšu baby od nás tu z fóra, teda aspon také nicky sú tam ako tu. Keď už sa o tom píše, moja známa tiež bola v Chirmede a tiež nie je spokojná, ponúkli jej reopku (ktorá tiež nebude zadarmo), ale nepôjde tam, pôjde na konzultačku k inému doktorovi, ktorý jej poradí čo by bolo vhodné. Čo mne povedala, nepáčilo sa jej ani, ako sa k problému postavil jej operatér, tváril sa že ho veľmi otravuje a ani sa nedozvedela, prečo daný problém vznikol. Určite sú baby, ktoré sú spokojné a aj ktoré sú nespokojné, ale myslím že to je takmer u každého operatéra tak... ja som bola u doktora Červeňa, tiež som sa bála ako dopadnem, nie preto, že by som si myslela že mi môj operatér nepomôže, keby sa niečo nepodarilo, ale stať sa môže naozaj všeličo, len viac som sa tešila ako bála. Teraz mám 3 mesiace po a všetko OK :) Ale išla by som znovu kedykoľvek :))

engie100

ahojte baby,
našla som jednu diskusiu ohľadom Chirmed KE, čo si o tom myslíte?
omlazeni.cz

leus
ďakujem ale ešte mi nič neprišlo...:))

sisente

folk

ja som mala tiez s prvym cyklom po op problem s meskanim 10 dni, asi to je normalne, uvidim na dalsi mesiac. ja som skoro 7 tyzdnov po, ale ja som mala aj vyvolavacku pred op, tak mne sa z toho mierne zmatky dorobili asi preto...

gossip_girl

Baby drzte sa zajtra a pozajtra :)

Katka, neboj do opky zas nemas tak kratko, tak to doliecis, baby boleichore par dni pred a vyliecili sa:)

cleopatra,
ty mas okruhle? no krasne sa ti usadili, tak aspon vidim, ze nemam panikarit, lebo tak ako si dala tesne foto tak to jedno si mala vacsie aj bradavku trochu inak a krasne sa ti obe prisposobili a este vystupili :) Prosim ako si spokojna? Citis ze su take vacsie? Lebo ja nechcem velke a aku velkost si mala pooperacnej podprsenky nepamatas?A aku mas teraz?

vasen09

folk
myslim, ze 3 tyzdne su uz dost ;)ja som po opke necelych 6 tyzdnov a praveze mam kazde 2 tyzdne,musim uz zacat s antik.tal., len sa bojim,ze mi napuchnu prsia z tabl., ako vzdy,ked po dlhsej prestavke zacnem opatovne uzivat antikoncepciu.,,..

engie100

Leus
ahoj môj mail je engie100@zoznam.sk
Ak môžeš pošli mi tvoj mail rada by som sa ťa niečo opýtala...
ďakujem