Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

baby,

no neviem ako vy ale ja ryzu nejem takze u mna doma by ste ju len tazko nasli....nedajboze urobit si test:DDD zeby sa to dalo nahradit hrachom ci sosovickou...:?????

davidoff

dakovna

no fakt, to s tou ryžou keď si spomeniem :)) to naozaj veru nie je normálne u doktora, aby Ťa s týmto poslal domov, aby si si tam napchala ryžu, odvážila si si ju a potom napísala e-mail aká kôpka ryže Ti bude dobrá :)) To už hovorí o všetkom

Lia86

Lucy231,

Nie, to nie je ono, toto nie je kozmetika do solarka, na tom masle i spreji je vyslovene napisane, ze je to do solarka, to maslo ma zlty obal, ten sprej ruzovy a zlty vrchnak... To maslo je tu www.woman.sk dole vedla toho balzamu na pery, ten sprej tu nevidim, ale urcite ho v DMke najdes...

Mery NR

babulky dnes som volala do Avelane a zajtra idem na kozultačku k Dr.Očenášovi,už sa neviem dočkať. voľné termíny na opku má už aj vo februári :-)
KONEČNE prvý krok k mojim vysnívaným prsiam :-)))
dúfam, že všetko dobre dopadne a dovolí mi operáciu vo februári, nakoľko budem len 6 mesiacov po kojení a z jedného prsia mi ešte tečie mliečko.. podľa vás to bude vadiť? :-(
držte mi palce!!!!! aby to nebol problém a mohla som ísť aj ja čím skôr na prsíčka

ingrid 05

dakovna

...ďakujem si zlatá :) tak ak ťa môžem poprosiť opýtaj sa dr. Očenáša keď pôjdeš na kontrolu na všetko čo ťa napadne a potom mi daj vedieť, aby som na opku išla kľudná a vyrovnaná ;) ĎAKUJEM

dakovna

leus,
toto forum je o silikonovych prsiach a vsetkeho co sa toho tyka. Preto si tiez myslim, ze ak ma niektora s tym zle skusenosti... treba to sem napisat.
Najlepsie by bolo, keby sa k tomu vyjadrila samotna Vladka. Podla toho co pisala mi pripadalo, ze je s nimi napriek vsetkemu spokojna...

leus

dakovna
to je to, ze baby nenapisu zle skusenosti len tie dobre a potom ostatne sa toho drzia, ved aj ja som citala aj v starych forach na nich len chvaly aj co sa tyka pristupu k problemom po operacii, tak ja sa len modlim aby som nemusela nic take u nich riesit ,lebo ak by nastal problem nejaky tak uz by som asi nenabrala odvahu sa dat reoperovat tam na klinike!

dakovna

leus,
som to citala a som prekvapena aj zhrozena. Normalne som teraz rada, ze som sa napokon zverila do ruk Dr. Ocenasovi a nesla som na opku do KE do Chirmedu ako som povodne planovala. Mne sa ich pristup nepacil uz na konzultacii ale baby co tam mali opku ma tu zvozili, ze co sa mi nepacilo, ze vsak to je normalne robit si doma test s ryzou...