Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

vladka19
viem ako sa asi teraz cítiš,musí to byť strašné. Ja na tvojom mieste by som to riešila aj súdnou cestou,zvlášť po tom ako sa k tebe zachovali.
A dievčatá nemajte to Vladke za zlé. Len keď si spomenieme na mondan,či na Martinku54,ktorá bola tiež na reopke.... Od vtedy sa tu neozvala,nevedno prečo. Bodaj by jej tá reopka dobre dopadla a nemala oči pre plač ako Vladka.Čo sa týka mondan,bola na reopke alebo sa na to vkašlala? Každá jedna ideme na opku s vedomím,že budeme s výsledkom spokojné. Ale niektoré to šťastie nemajú. Je mi ich úprimne ľúto a hlavne keď vkladali nádej do reopky a znova nič. Baby,ruky na srdce,chcelo by sa vám o tom písať,keď pohľad do zrkadla bolí?

xantipa163

zajacik

dikes za info :-)))

Dnes som na Tendu aj myslela, rano pozeram na hodiny...hovorim si, no uz ju prijali, teraz okolo obeda, ze no uz ju asi operuju...a pritom uz to ma davno za sebou.
Ze aka rychlovka :-)

Inak toto je fakt diagnoza, koho to este caka...ma co robit, aby o tom zo sna nerozpraval. :-)

gossip_girl

Kleopatra,

dakujem za vysvetlenie, som chcela vediet, lebo aj ja mam ako taky zaklad a je zvlastne ze mne dr. navrhol s 300 ml nagormi co je asi 290 eurosilikony podprdu 70D a tiez si myslim, ze mam uzky hrudnik, pod mam 70. A som sa zlakla, ale asi sa pomylil...A chcem ist asi do 260 ml nagory co ked sa rozhodnem pre eurosilikony bude este menej. Tak uvidim no. Mas ich krasne, ale mne sa zdaju celkom velke a ja nechcem menit oblecko, len aby to vyplnilo..Ty si vlastne kolko po opke? nemohla by si poslat foto do galerky ako su teraz? a este ze su stale take pvne? alebo sa ti aj natriasaju v podprde? dakujem

zajacik_006

Dievčence,volala mi tenda1,už má po všetkom. Na sálu išla o 9.00h a na izbe sa zobudila o 10.30h. Mám vás pozdravovať a keď bude doma,určite sa ozve.
Tak drndula,už si na rade:-))). Držíme palce,aby si už aj ty sa nám ozvala.

devilevil

kleopatra4589

ahoj a kolko mas obvod pod prsiami? mas stredny ci vysoky profil? ja mam tiez uzky hrudnik 67cm a mam navrhnute 300ml stredny profil, tak rozmyslam ci nezmenim na vysoky, aby sa mi to zmestilo.

kleopatra4589

gossip_girl

Ano, mam okruhle. Tie fotky tesne po opke, tak tam som mala dost velky opuch, na jednom prsku dokonca vacssi, preto sa javilo inac, aj bradavku som mala jednu vyssie.. ale prsia sa casom pekne usadia, nemusis sa bat :)Ja som neskutocne spokojna, ak aj moje nove prsia maju nejaku chybicku, tak to neriesim, elbo pre mna su bezchybne :) Pooperacnu podprsenku som mala A-cko- doktor mi to vysvetlil, ze sa nemam zlaknut tej malej velkosti, ale ze to kvoli tomu, ze mam neskutocne uzky hrudnik :) Teraz nosim najcastejsie C-cko.. ale mam aj D- podpsenku a nasla som aj B, co mi bola dobra.. zalezi od strihu.. len mam dost problem najst si nieco normalne, kvoli tomu uzkemu hrudniku :/ Mam 300 ml.. a keby som sa mala rozhonut este raz, dala by som si mozno ze aj trosililinku viac, taze sa urcite neboj, ze sa ti budu zdat velke :) Ja ani nepocitujem, ze na hrudi mam cosi navyse.. az ked sa pozriem do zrkladla, alebo na foto, tak si uvedomim, ze mam nove prsia :)

Lia86

hmm, dobre vediet.. ja som to robila cely cas presne naopak :)

Lia86

Kleopatra,

Mne kamarat co ma solarka povedal, ze je lepsie ist radsej na dlhsie do slabsieho ako na kratsie do turba, ze to opalenie dlhsie vydrzi a je to aj lepsie- mensia zataz pre pokozku ako naraz tolko ziarenia. A mne to opalenie krasne drzi...