Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Ninaa

Ahojte baby, musím sa zastať Vlaďky, lebo naozaj si žiadna z nás nevie predstaviť ako sa cíti. To, že verila doktorom je úplne prirodzené, veď inak by k nim nešla ani prvýkrát. Ísť na reopku k tomu istému je dôkazom, že mu veríme a nie je dôvod platiť inde za opravu.
Vlaďka, doktor spravil určite všetko, čo sa dalo spraviť a ty len vydrž to pooperačné obdobie, ktoré je veľmi ťažké a dlhé, no výsledok bude jasný až po zahojení. Maj pevné nervy a vydrž toto nepríjemné obdobie!!!

leus

vladka
nevyskakuj!Ja som myslela toto co si pisala: "pristup Kacmara naprosto suhlasim s Betty...ked som sa na nieco pytala pred reopkou tak Kacmar zjazdil sestricku co mi nedala viac utlmovakov ked mu tu este stale rozpravam do roboty.." a toto si tu ohladom pristupu ani nespomenula pred tym vzdy si len pisala aki su obaja zlati , alebo?

xantipa163

vladka

nejde mi to tvorit s aktualnym heslom, bohuzial. :-(

Citala som, ze ti implantaty robili dvojite prsia...teraz som kukla v galerke Mondan a teda o nej som pocula aj teraz, ale podla fotiek to ma-mala asi tiez tak...no nie je to pekne...

xantipa163

drndula

Drzim ti silno palce na zajtra, dnes som myslela na Tendu, zajtra budem zas na teba. :-)

Aj v tomto som podobna ako ty, ja neznasam cakanie, hlavne ked je to nieco neprijemne..
Vodicak som robila z celej triedy prva, este kedysi ked sa ockovalo na ZS doradu, tak som sla vzdy prva...no neni lepsie mat zle co najskor za sebou... :-)

drndula

zajacik,

ozvem sa co najrychlejsie to bude mozne...:DDD dakujem za vsetky spolu-myslitelky....

Tenda1,

tebe teraz ttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak zavidiiiiiiiiiiiiiiiiim......:PPPP az je mi z toho blbo...uff no...dufam ze pojdem prva v ten den, lebo to cakanie na operaciu bude neznesitelne...

xantipa163

vladka

a co sa nezdarilo? No citala som aj to na Omlazeni, ale nerozumiem, pozerala som tvoje fotky v galerke a mas tam vysledne pekne prsia...