Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

rita 149
musím si Vladku zastať. Ona pred reopkou chválila prístup dr.Kačmára,kvôli tomu,že sa jej podujal a spraví jej on reopku. Prvú opku jej robil dr. Magdo. Po reopke sa tu ukázala a písala ako prebiehala operácia (podľa mňa strašne dlho bola pod narkozou). Potom písala po kontrole,vraj je dr. Kačmár spokojný so svojou prácou. Písala tiež,že hneď ako si dá náplaste dole,pofotí sa a pošle Barči do galérky. Ako tu už ona vysvetlovala,minulý týždeň si dala dole tie náplaste a ostala nemilo prekvapená. Určite to nebolo pre ňu ľahké a musela byť z toho neskutočne zúfala. No a potom,keď našla taký podobný príbeh inej ženy,ktorá bola tak isto operovaná v Chirmede,tak reagovala. Verím jej,že mala kameň na srdci a hrču v krku,ale možno práve tam sa mohla vyžalovať žene s podobným problémom. A neverím,že by aj tu to čo v najskoršom termíne nespomenula. Lepšie sa však píše s niekým,kto prežíva to isté. Ako sa hovorí sýty,hladnému neverí.
Tak ju prosím nesúď,že urobila niečo zlé. Práve by sme mali stáť pri nej a aspoň jej nejako pomôcť. Veď to forum je od toho,POMÁHAŤ SI.

rita149

drndula

držíím palce silno na zajtra!!! potom sa ozvy ako to preživaš. Nebojsa len sa teš na nove prskaa, budu krásen ako vsetko od Mudr.Červeňa!!! Ja by som isla aj zajtra este raz, bez problemov!!! Možes ho pozdravit odomna, povedz mu len ta čo bola stuhnuta po 10 dnoch :-) a bala sa aj pohnut. on bude vediet :-))).

tenda1

tak som rada že je vsetko aj u teba ok, prvy uspech mas uz zasebou!!!

rita149

vladka19

prepač ale myslim ze je uz trosku pozde tu teraz obvinovat leus že čo napisala, napisala len to ako to je.ja keby mam nejaky problem tak to určite nejdem pisat na nejake ine forum ked chodim sem, v prvom rade to napisem sem , ked viem že baby chodia na opku tam kde aj ja aby vedeli co sa mi stalo.tam si to vladala napisat a sem nie, Prepáč ale neveri ti ani slovo.Je to trapne, cele, že si bola nadšena ako sa k tebe sparavali aj na kontrolach aj po opke a dnes su "chuji".:-) nevoem čo viac k tomu dodat...

rita149

akoze to čo ta vladka 19 dokazuje na tomto fore a na tom omlazeni, je totalne trapene!!! naco je to dobre tu vypisovat ake je vsetko super a tam aka je zufala z toho.No ja nemam slov...

leus

ja mam miernu asymetriu asi pol cm v bradavkach alebo akoby som povedala,pravy je klesnutejsi lavy stoji rovo tak tym ta asymetria , magdo ze to este netreba brat ako konecny stav vraj -som 3mesiace po op

Mery NR

vladka19
leus-u možno zarazilo to, že nás čo tu poznáš si nám nedala najavo čo ťa trápi. všetky sme si mysleli, že je u teba všetko ako má byť. určite ju zaskočilo čo píšeš na tom fóre a preto nesprávne reagovala (hlavne s počtom výkričníkom :-))
všetky ti držíme palce aby si nakoniec dobre dopadla a ver tomu, že aj ona. máš určite blbé na riť obdobie a kto by nemal v takejto situácií ale skús myslieť pozitívne. ešte ti ubehlo málo času od reopky, prská sa ti ešte môžu pekne zahojiť. a kvôli tomu ich prístupu by som robila to isté ako ty. treba dať babám všade vedieť čo sú zač aby sa to už u nikoho neopakovalo!
baby, nehádajte sa, nestojí to za to. stačí keď sa ostatní obúvajú do nás silikóniek (no ja ešte tak celkom ani nie som ale dúfam, čoskoro) nemusíme si aj my navzájom trhať vlasy
vladka drž sa!!!

xantipa163

vladka

to mas pravdu, lebo ja som s mojimi prsiami, ktore su po kojeniach a vyyberani malych implantatov, povedzme ze splasknute a povolenejsie, bola u Cervena, s tym ze chcem take ako som mala predtym, t.j. gulate a mensie a on mi hned povedal, ze gulate urcite nie, pretoze by tom vyzeralo divne, ze hore by bol implos a dole by mi visela koza.
Budem mat anatomy, aj na velkosti sme sa vedeli normalne dohodnut, kompromisom, ja som chcela mensie, on ze sa zmestia aj vacsie, tak sme to dohodli k obojstrannej spokojnosti. Teda dufam, uvidime vo februari.

xantipa163

vladka

no pozerala som sa a ti poviem...citim s tebou (aj ked ti to nepomoze), tolke peniaze, tolko rezania a vysledok..co na to povedat...

Ja netusim, ako by som to riesila...urcite by som to skonzultovala s niekym inym(Cervenom priklad)...chapem, ze je to kopec penazi ist na reoperaciu k niekomu inemu...ale k tamtomu, co to takto dotvoril, by som nesla .
Rozhodne, skus aj pozistovat, ohladom pravneho hladiska, co sa da robit..vsak nie je len vychodisko ze bude zas ten isty "skusat nieco s tym urobit", ale nejaku nahradu skody.
Vsak aj ked kupis nieco v obchode, nie je to v poriadku, prides a vymenia, ale ked to bude zas zle, tak by ti mali podla zakona vratit peniaze, podla mna.
Hold, riziko podnikania...pripadne sa obratit na urad na zdravotnosu starostlivostou...