devilevil
Ahoj, ja mam obvod hrudnika cca 68-69 cm, neviem si to zmerat uplne presne, tazko sa mi tam cumi, kde tam mam tie prsia :D podprsenku si teraz kupujem zvacsa 70C, ale je to dost problem.. njnovsiu co mam, tkama 70D, ta je zatil najlepsia, ale horko tazko som ju nasla :/ Mne doktor sam navrhol vysoky profil a 300 ml, povedal, ze viac by ani nedaval, lebo sa mi nezmesti.. neviem, ale ja som fakt spokojna.. ty ides ku komu? a kedy mas termin??
gossip_girl
Moja, ak ti mozem poradit, urcite nechod pod 300 ml.. ja mam erusilicony.. tiez ma pred opkou napadalo kade co.. ze si dam vacsie.. potom, ze si dam mensie.. ale nakoniec som dala na rady doktora, dufala som,ze on vie,c o robi :) A ked som videla svoje prsia prvykrat, tak to bol riadny sok.. ze ake velke preboha, ze co ja budemteraz robit :D a nakoniec by som aj trosilinku vacsie brala.. lebo ono sa to vsetko usadilo a tym padom sa akoby zmensili. aj priatel mi minule povedal, ze mam mensie prsia :) Foto poslem,samozrejme, len nie dnes, lebo sa musim ucit.. keby som chytila fotak do ruky, tak sa ku knham uz nedostanem :)Ja som po opke cosi vyse roka. Co sa oblecka tyka, nic som nemusela menit, si predstav.. vsetky tricka mi sedeli aj s novymi prskami, akurat tie vystrihy ukazalo este krajsie :)Mozno 3, max 4 tricka som musela vytriedit, inac vsetko super.. Prsicka su same o sebe pevne, ovisnute by som ich ani nechcela :) Ale neskutocne zmakkli, priatelovi sa ani verit nechce, lebo on sa toho bal, ze budu ako kamen.. ani necitit ziaden silikon, uplne makkucke ako moje.. a natriasaju ja.. niezeby mi skakali az po bradu :D ale ked si pobehnem, tak bezia so mnou :D