Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

monny3

čo sa tyka chorby, tak vyskušaj zazvor, nastruhaj si ho a zalej vodou, daj med , citron naozaj pomaha.tiez je vazna pecka Preventan Quattro na hrdlo, posilnuje imunitu.Kup si to!!!

man operoval Mudr.Červeň, na bolest som si davala Novalgin 500 a niekedy Ibalgin 400. na spanie nič.A to som boesti znasal velmi zle, Bude to stačit aj tebe.

zajacik_006

Vladka
pre pánajána,prečo by si tu už nechodila? Vždy si dokázala novým,či starším žienkam dobre poradiť,či podporiť ich. Ja s tebou úplne súcitim a to hlavne aj z dôvodu,že i ja ako kojaca matka som mala prsia v katastrofálnom stave pred opkou. Aj keď sa pozerám do galérky na dievčatá,čo ešte nekojili,v dobrom im závidim,aké mali a teraz tým duplom majú nádherné prsíčka. Kdežto my s vyťahanými a vykojenými prsiami to máme o mnoho iné. Viem,že je tu väčšina holiek,čo sú spokojné so svojími prsiami a pre teba to musí byť o to ťažšie. Tiež je možné,že je veľa báb,čo tu chodili na toto forum a časom nie sú spokojné s výsledkom,tak tu už radšej neprispievajú. Tak ťa prosím,stále prispievaj,pomáhaj,veď už veľa dievčatám si pomohla. A ak ťa cet tie všetky tvoje problémy niektoré baby nechápu,nemaj im to za zlé. Nevedia,čo asi prežívaš. Možno by len stačilo sa skúsiť vcítiť do tvojej kože a pochopili by.

monny3

dievcata poradte 21.1 mam mat opku a ja som ochorela!hrdlo,nadcha,svaly tak sa liecim... v stredu mam ist na predoperacne,ale presuniem to na pondelok a v stredu internej,nemate skusenosti podobne?ja len dufam ,ze to bude ok.,tie co ste boli u Cervena ake tableky vam odporucil od bolesti,aby som to mala dopredu kupene aj nejake na spanie,pekny vecer vsetkym.

kleopatra4589

vladka19

Vazne to uz skus riesit sudnou cestou.. to nieze, ze opka sa nepodari- stane sa.. ale este aj reopka.. a takyto pristup.. no to by som si vyprosila.. neda sa od nich vysudt odskodne? by si potom mohla ist k normalnehu doktorovi..

rita149

vladka19

ja sa nechcem z tebou hadat. ja som napisala len moj nazor na to, to je cele.píšeš že nechodiš na omlazeni,zvasten ze si tam napisala teda,ked tam nechodiš. mmm je to nahoda.ale nechajme to , ak mas problem, je mi to naozaj luto, aj ked mi možno neveriš ale je!Dufam ze bude vsetko ok...

kleopatra4589

vladka19

Teba som sa chcela opytat, ze preco si sla na reopku.. lebo dnes rano sosm si pozerala tvoje fotky, bez ohladu na tuto diskusiu a zdali sa mi fakt pekne, este aj napisat som ti chcela, ze obry vysledok.. az teraz som si vsimla foto, co si tu dala.. hmm.. to sa ti tam ten silikon zvlnil, ci co s nim je?? A to mas hned od opky, alebo casom sa ti to tak vytvorilo???

kleopatra4589

Hm, co sa vladky tyka, myslim, ze celkom suhlasim so zajacikom 006.. nechcem tu nikoho obranovat, ale myslim, ze tiez by som nemala chut ani pisat, kebyze mi opka nevysla.. kazda do toho vkladame nadej a neviem si predstavit ten pocit sklamania, keby to nebolo podla mojich predstav..

kleopatra4589

devilevil

Ahoj, ja mam obvod hrudnika cca 68-69 cm, neviem si to zmerat uplne presne, tazko sa mi tam cumi, kde tam mam tie prsia :D podprsenku si teraz kupujem zvacsa 70C, ale je to dost problem.. njnovsiu co mam, tkama 70D, ta je zatil najlepsia, ale horko tazko som ju nasla :/ Mne doktor sam navrhol vysoky profil a 300 ml, povedal, ze viac by ani nedaval, lebo sa mi nezmesti.. neviem, ale ja som fakt spokojna.. ty ides ku komu? a kedy mas termin??

gossip_girl

Moja, ak ti mozem poradit, urcite nechod pod 300 ml.. ja mam erusilicony.. tiez ma pred opkou napadalo kade co.. ze si dam vacsie.. potom, ze si dam mensie.. ale nakoniec som dala na rady doktora, dufala som,ze on vie,c o robi :) A ked som videla svoje prsia prvykrat, tak to bol riadny sok.. ze ake velke preboha, ze co ja budemteraz robit :D a nakoniec by som aj trosilinku vacsie brala.. lebo ono sa to vsetko usadilo a tym padom sa akoby zmensili. aj priatel mi minule povedal, ze mam mensie prsia :) Foto poslem,samozrejme, len nie dnes, lebo sa musim ucit.. keby som chytila fotak do ruky, tak sa ku knham uz nedostanem :)Ja som po opke cosi vyse roka. Co sa oblecka tyka, nic som nemusela menit, si predstav.. vsetky tricka mi sedeli aj s novymi prskami, akurat tie vystrihy ukazalo este krajsie :)Mozno 3, max 4 tricka som musela vytriedit, inac vsetko super.. Prsicka su same o sebe pevne, ovisnute by som ich ani nechcela :) Ale neskutocne zmakkli, priatelovi sa ani verit nechce, lebo on sa toho bal, ze budu ako kamen.. ani necitit ziaden silikon, uplne makkucke ako moje.. a natriasaju ja.. niezeby mi skakali az po bradu :D ale ked si pobehnem, tak bezia so mnou :D

rita149

zajacik_006

presten tak ako pišeš "Veď to forum je od toho,POMÁHAŤ SI."

ja sem píšem tiež moje problemi všetky este aj to ze som si nemohla op opke ani gatky vytiahnut od bolesti.Tiež aj tu maju baby vseliake problemi.Preto nam to mohla napisat .Ale to je jedno.Každy mame na to iny nazor....