Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

vladka
ja som bola teraz 4ho , ale som si vyziadala uz dr .magda kedze s kacmarom som mala aj ja zle skusenosti s komunikaciou , neviem co mu je fakt!A mne povie ,ze ja som komplikovana osoba!

margareta123

suhlasims Barborkou, ja si tiez myslim, ze ani jedna z nas nema pravo odsudzovat a navazat sa do Vladky kvoli tomu, ze svoje pocity, ktore urcite nebolo lahke v sebe spracovat napisala najprv na omlazeni.cz, kedze tam bola prave ta tema zalozena a myslim, ze nam je vsetkym jasne, ze Vladka nema dovod mat dve tvare a umelo obhajovat chirmed, ak s nimi nie je spokojna, urcite by celu situaciu vysvetlila aj tu, len mozno po istom case...

baby z chirmedu

je podla vas lepsi operater kacmar ako magdo?

barbora10

vladka19

tu z tohto fora som mala pocit,ze si s nimi uz tentokrat spokojna,ale je pravda,ze o tom ako si aj po druhej operacii velmi nespokojna som sa dozvedela az na omlazeni,tak preto taka reakcia.myslela som,ze si konecne spokojna,mrzi ma,ze to tak nie je a urcite ti nie je co zavidiet.ospravedlnujem sa,urcite si nezasluzis to co prezivas a neprajem to nikomu.neviem,ako by som reagovala na tvojom mieste ja,takze este raz prepac,ak som sa ta dotkla!!!

Mery NR

vladka,
tvoje prsia si za posledné roky dosť odskákali. tehotenstvo, kojenie, modelácia, opka, reopka..daj im trošku čas, nech si oddýchnu. podľa mňa to u teba nie je otázka pár týždňov, ale pár mesiacov aby sa dali do poriadku. hlavu hore, uvidíš, že to bude stále len lepšie a lepšie.

nela311

baby
tie čo ste boli v chirmede okrem vladky19, prosím vas ako ste spokojné?
ja idem ku kačmarovi 23.1 a teraz neviem čo mám robiť po tejto reakcii na chirmed...

dakovna

vladka19,
az teraz som tu dosla a precitala som si cele tvoje vysvetlenie co si tu pisala tykajuce sa danej veci. Chapem ta a vobec si nemyslim o tebe nic zle. Reagujem len ta to, co si napisala konkretne mne, ked si ma citovala: "Podla toho co pisala mi pripadalo, ze je s nimi napriek vsetkemu spokojna..."
Ja som to myslela tak, ze podla toho, co si pisala tu na tomto fore, ze si s nimi spokojna tam v Chirmede. Viem, ze s vysledkom opky si spokojna nebola a ze si bola smutna, ze musis ist na reopku. No doktorov v Chirmede aj celkovy pristup tamojsieho personalu si nam tu chvalila. Takze ja len tolko k tomu. Negativne si o nich zacala az dnes tu pisat.
Este raz opakujem, ze nemam nic proti tebe, nespochybnujem tvoje slova a prajem ti vsetko len dobre.