Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

dievcence drzte sa, zajtra mi kamaratka ide na opku tak sa s nou tesim. pripominam si svoje casy, ked som isla prvykrat :-) a nelutujem toho, ze som niekedy bola na opke aj ked to nieje na stopercent. mozno to je aj kvoli tomu, ze som chcela gulate a mam anatomy, ale raz to pride, ze aj budem mat gulicky. po druhom dietatku urcite :-)

martinka54

vladka
vyries si co potrebujes a nehadaj sa tu z babami, ktore o tom nic nevedia. je mi luto ako si dopadla. lebo ty si bola nejaky cas po mne a trapi ma to ako si na tom
zajacik
moja neprispievam, lebo nemam moc casu, praca, dieta.. ale citavam obcas. aj ked sa v tychto novych babach nevyznam, lebo to nesledujem tak aktivne
a som na to tak: pravy prsnik drzi ako besny :-) lavy po roku od reopky zacina povolovat, nie je asi dobre spraveny stale aj ma ten implos tlaci, ale to od zaciatku. nie je to katastrofa ani nejako extra viditelne, najhorsie je na tom, ze ten implantat citim, ale to mi doktor povedal, ze mi tam pricvikuje nejaky nerv, preto ho tak citim :-(

Daisynka

baby

Uf to co tu citam az neverim vlastnym ociam co Vladka pise ako sa Kacmar chova to co je...je mi toho tak luto kokos tolko si si vytrpela.....:( teraz si furt len ošahavam prsia apozorujem ci sa snimi nieco nedeje....lebo ja by som toot asi neprežila co ty zaživaš :(

xantipa163

drndula

ty co este nespis...no hybaj spat, vsak tak skoro sa normalne nevyspis. :-)
Akurat som na teba myslela, ze uz oddychujes pred tym velkym dnom. :-)

Veeela stastia a malo bolesti ti prajem. :-)

Lucy231

Lia86 diky moc, zajtra si to pojdem kupiť. Ja yase chodim rada do stojateho turbo solaria. lebo ked som bola v ležatom tak strašne zly pocit som tam mala, bez hybania a asi mam nato fobiu :-) taky tesny priestor :-). pekne sa opalim v tom turbe ale musim uživať betakaroten inak ma to nejako nechytalo :-)

drndula

Taaak uz len nejako prežiť noc ktorá nebude mať konca kraja a hôr sa na tooooo ;);););) zajtra ráno držte palce...

leus

vladka
magdo bol v pohode, jeho cokolvek som sa opytala odpovedal, aj nejake pochybnosti ked som mala, vysvetlil...nie ako kacmar, toho sa clovek aj boji daco opytat aby sa nahodou neurazil

barbora10

a foto prsiek urcite poslem,len sa musim pofotit.ono nejaku velku zmenu na foto nevidiet,ale napriklad podprsenky som nosila C a teraz to je uz D,takze narastli...trosku sa mi zviditelnili strie,ktore mam uz od prveho kojenia,ale tak s tym som ratala,kedze sa prska zvacsuju.nove sa zatial nespravili,ale ja to nejak neriesim keby aj hej,lebo kojit urcite chcem a myslim,ze ked sa prsia naleju mliekom,tak budu poriadne,ale aj to vam isto poslem foto a budem vas informovat aj pocas kojenia ci po kojeni:)

barbora10

vladka19

teraz,ked si to vysvetlila,tak tomu celemu rozumiem,i ked lepsie by sa citalo to,ako ti reopka dopadla dobre a ty si konecne spokojna.prepac to nedorozumenie,ale naozaj az teraz som to cele pochopila:(

zajacik_006

Vždy som nie len tu čítala chválu na Chirmed a teraz mi nejde do hlavy Kačmárov prístup.Ako ku Vladke,leus,či tej holke z omlazení. Napadá ma len jedno,nefrčí na alkohole,tabletkách alebo drogách?