Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

monny3

vladka19
dnes som si bola kupit horky napoj coldrex ,vcera som si davala acylpyrin a este vselico ine aj pamykon kvapky som kloktala je to lesie,ale boli ma stale este cele telo tak si myslim,ze je to potrebne vypotit coldrexom,lekarnika som sa pytala ze v pondelok idem na odber ci je sanca mat dobre vysledky a on ze niektore hodnoty ako su krvinky mozu byt zvysene,prosim ta ty ked si bola chora ty si si davala robit v akom rozpeti predoperacne a mala si vsetko ok.,beru to v norme ked su o nieco vyssie ked bola prekonana chripka?dakujem

devilevil

kleopatra4589

ja mam termin 25.2 u Cervena, obvod mam 67-68cm pod prsiami. ale chcem aby mi to trosku opticky rozsirilo hrudnik, tak hadam to nebude moc. asi skusim vygooglit rozmery tych profilov a ked to nebude velky rozdiel tak si necham stredny profil.

gossip_girl

vladka,
viem, ze je to velmi tazke, a clovek by chcel hned to mat dobre, presne viem ako sa citis :( potom sa clovek aj ukludni a musi tomu nechat jednoducho cas a potom riesit ako dalej aby bol spokojny, drzim palce

Cleopatra,

dakujem za rady, no uvidim ako sa este rozhodnem, ale ja budem mat anatomicke, len o velkosti este uvazujem. Ja som chcela take dvojky, dva a pol max, ja uz mam teraz polky, tak preto som myslela ze 260 ml mi bude stacit k mojej spokojnosti. S 300 ml povedal doktor ze mi to spravi trojky, tak si myslim ze nieco podobne k tebe, ked aj ty si mala zaklad, ale ty mas este vacsie teraz. No a zdaju sa mi teda dost, tak nemusis ani uvazovat, ze este vacsie, vsak si chudunka :)) len ma zarazila ta pooperacna, ze 70D a ty si mala tiez len 70A, tak to musi byt nejaka chyba.. Tak som zvedava na fotecky teda..Viem presne o com hovoris s tym fotenim a ucenim :)

xantipa163

leus, vladka,

drzim vam palce, nech sa prsicka daju dokopy, vie sa to pomenit postupne, tak snad k dobremu. :-)

vladka

a nechces poslat aktualne foto?

xantipa163

martinka54
pozerala som tvoje fotky...tu reopku si mala, pretoze ti poklesol jeden prsnik?
Potom ti aj daval ine implose, ci ako?

Teba aj Mondan operoval Trska, vsak?

No ja som z BA, takze tiez bol jednou z moznosti, pocula som na neho len dobre referencie.
Rozhodla som sa ale pre Cervena, aj ked sa do BB musim tralalakat tolko km, ja som aj tak mala cas cakat, mne pred necelym rokom vybrali implose(male, vlozene dlhe roky) a po tomto zakroku, je lepsie s augmentaciou pockat aj rok, nech sa to da dokopy po predoslom zakroku.
Trska mi vtedy povedal, ze za 3 mesiace od vybratia implosv sa moze robit augmentacia..no dost skoro.
Cerven a este jeden chirurg z BA hovorili ze kludne pockat aj rok. Akurat mi to tak vide. A tie prsia sa fakt po tom dlhsom case dali dost dokopy.

leus

vladka
to neni pravda, aj mna operoval kacmar a sestricka mi povedala ,ze to neznamena ,ze na kontrolu musim chodit len k nemu ...inak vcera mna uz aj to napadlo, ci nas ozaj robil len kacmar ,kedze sme mali obe take dlhsie prplavejsie operacie

bianca003

Martinka54
aj ja ta pozdravujem maťka ...držím palce mondan ,,,je to fajn ked sem ešte niekto zavíta zo starej party :-)
Bianca 1236
tebe sa ako darí? dávno si tu nebola

zajacik_006

Martinka54
jej,som rada,že si sa ozvala. Je mi ľúto,že si není úplne spokojná s prsíčkami,ale ty si osôbka,ktorá určite vie ako sa Vladka cíti.Silno vám držím palce,aby sa prsia pekne usadili a robili už len radosť.No a mondan tiež držím palce,či už má alebo ešte ju len čaká reopka,nech jej to dobre dopadne.Kiež by ste boli spokojné ako ostatné dievčatá,ktorým opka dopadla nad očakávania a mohli sa tešiť s prs spolu s nami.

martinka54

zajacik
mondan ma mat teraz niekedy reopku. volala som s nou este pred vianocami a uz mala mat po len nieco jej do toho prisla a ma ju mat po novom roku. urcite s nou budem v kontakte a ked nenapise ona, tak urcite napisem za nu :-P