Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

666_martinka

zuzika zuzike

ja mam 400vky gulate a su akurat:) ja som spokojna velmii:)) aj ked tie tlaky prvy ,druhy den ked som sa postavila boli hrozne:D ale da sa to pohodka:))

Zuzika Zuzike

Budem mať Eurosilikon okruhle, povedal že anatomicke nie...aj ked si myslím že anatomické vyzerajú prirodzenejšie, dúfam že budú tip top, bože ja sa zbláznim do štvrtku...
Prosím ťa dala si si pred operáciou depilovať podpazušie? ako sa potom oholím?neviem či vôbec potom zdvihnem ruky a nemienim tam prísť na kontrolu s bobrom..

zajacik_006

Zuzika
jasné,že unesieš tých 400ml a úplne v pohode. Ja mám len 159cm a 48kg a mám 330ml anatomické.A mimochodom,ja som tiež pred tým nikdy nebola na žiadnej operácií.

zajacik_006

Zuzika Zuzike
určite ti budú dávať lieky aj od bolesti rovno do žíl. Nie je to až také strašné,dá sa to zvládnuť a hlavne doma sa budeš musieť šetriť. A aké implantáty budeš mať,veľkosť?

zajacik_006

Zuzika Zuzike
máš obavy ako asi každá jedna tu z tohto fóra. Neboj,všetky sme tým prešli,strach,bolesť. Teš sa,už za dva dni budeš mať vytúžené prská.

Zuzika Zuzike

Ahojte, tak ako som sa tešíla tak mám teraz obavy... Vo štvrtok 12.1. idem k MUDr. Červeňovi... Viem že je to top doktor, ale bojím sa tej bolesti po opke.. fuu celkovo mám riadny stres.. ešte nikdy som nebola operovaná..už ani nespávam :)

devilevil

gossip_girl

mne navrhol 300ml stredny p. ES, ale v podstate ani nemal na vyber lebo som chcela taku velkost a tvar ako ma kamoska :) a teraz vaham ci nebude lepsi vysoky, lebo ved kazdej sedi nieco ine.

gossip_girl

devilevil,
ake ti doktor navrhol? a co profil? Ty sa rozhodujes ze aky? My sme hovorili o vysokom, ale zatial som taka, ze mozno ci nebude aj stredny stacit uvidim.