Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

tenda1

cakam na tvoje spravy!!! ako to preživas? som zvedava velmi....

drndula

dufam ze tiež vsetko dobre dopadlo :-)

rita149

Zuzika Zuzike

mna tiež operoval Mudr.Červeň, v Novamede ked prides rano ti daju tabletku.Ale ako pisala aj zajacik_006, ja som sa tiez nebala v ten den vobec, islo to rychlo a v pohodice, prisla som prezliekala sa, dali mi tabletku, pokreslili ma , pofebatila som z babou čo bola somnou na izbe a uz som isla aj ja na to.Nic sa neboj !!!Len sa teš!!! Ja by som isla hned etse raz!!!Tam ti daju tabletky aj infuzie proti bolesti, Doma som mala Ibalgin 400 a Novalgin 500 a stačilo mi to, ja som to dost tazko znasala vsetko a nepotrebovala som nič ine ani na spanie, mne to pomohlo na chrbat ze som sa vnoci poprechadzala trochu po izbe.Ja idem do BB v piatok na kontrolu, to ti budes mat uz po :-) možno ta uvidim ked pojdes domov. Tak sa drž a teš sa!!!

zajacik_006

Zuzika Zuzike
mne dali pred opkou oblbovák,aj si myslím,že nebolo treba,lebo hneď ako som prišla na kliniku,strach opadol,lebo boli všetci veľmi milí. Čo sa týka podpazušia,ja som sa večer pred opkou oholila,ale aj tak som mala rez pod prsiami,nie v podpazuší. Myslím,že ty sa budeš môcť oholiť až po vyberaní stehov.Po opke nebudeš ani rozmýšlať,či pojdeš na kontrolu s bobrom:-))). Neboj všetko dobre dopadne.

Zuzika Zuzike

lili
držím palce neboj dáme to.. :)
Martinka
presne toto som potrebovala počuť.. že všetko bude ok..
ďakujem.. :)
som čakala že budem úplne v pohode a takto ma to rozhodilo.. :)

666_martinka

zuzika

aaale cobz si odpadavala:)) ja som sa tesila:D nebola som u Cervena, tak neviem ako u neho ale mne pred opkou nic nedavali..mozno ked vidia ze sa fakt bojis tak ti daju tabletku ale ja som bola v pohode:)a bolesti sa fakt neboj..a som necitila vobec ziadnu..len ked som sa prve dni stavala z postele..ale inak fakt pohoda:)) sa neboj ale tes!!:))) drzim palce

Zuzika Zuzike

Martinka
a dali ti pred op. aj nejaký oblbovák, ved ked povedia moje meno tak odpadnem od strachu...už nech je piatok a nech už idem domov.. ešte aj parádna cesta ma čaká z BB do Martina cez Šturec :( ale no zvládnem to ako každá z Vás...